Van der Valk Utrecht

Winthontlaan 4-6, 3526 KV Utrecht

Van der Valk Utrecht aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Van der Valk Utrecht

Net buiten het centrum van Utrecht ligt het prachtige luxe hotel Van der Valk Utrecht. Dit hotel beschikt over 185 prachtige ruime hotelkamers voorzien van verschillende faciliteiten als flatscreen-televisie, telefoon, koffie- en theefaciliteiten en gratis Wi-Fi.

In dit hotel kun je genieten van een prachtig uitzicht over de stad Utrecht. Naast het uitzicht heeft het restaurant een gezellig restaurant waar men in het weekend kan genieten van “Live Cooking”. Een heerlijke kaart met een uitgebreide keuze in gerechten. Het hotel heeft een mooie bar en lounge waar je heerlijk even een drankje of kopje koffie kan drinken.

Van der Valk Utrecht ligt op 5 kilometer vanaf de historische binnenstad. Hier is voor iedereen wat te doen. Zo heb je de mogelijkheid om het Centraal Museum of het Spoorwegmuseum te bezoeken. Ook behoort het theater tot de mogelijkheid, het Beatrix Theater ligt namelijk om de hoek.

Faciliteiten Van der Valk Utrecht

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Van der Valk Utrecht

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Van der Valk Utrecht in Utrecht. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.