Holiday Inn Express Utrecht – Papendorp

Van Deventerlaan 10, 3528 AE Utrecht

Holiday Inn Express Utrecht – Papendorp aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Holiday Inn Express Utrecht – Papendorp

De gezellige stad Utrecht kan jaarlijks op meer en meer toeristen rekenen. Wil jij ook graag een bezoekje aan deze leuke stad brengen? Wil je bijvoorbeeld de Domtoren beklimmen en genieten van de gezellige sfeer op de Oudegracht? In dat geval heb je de keus uit vrij veel hotels. Je kunt kiezen voor een hotel in de binnenstad, maar ook een hotel aan de rand van de stad is om verscheidenen redenen aan te raden. Gaat jouw voorkeur uit naar een hotel aan de rand van de stad? Dan is een verblijf in het Holiday Inn Express Utrecht – Papendorp hotel aan te raden. De faciliteiten, de ligging en de hotelkamers zijn stuk voor stuk dik in orde!

Faciliteiten van Holiday Inn Express Utrecht – Papendorp

In en rondom dit hotel kom je eigenlijk niks tekort. Zo kun je in de Great Room van een heerlijk ontbijtbuffet genieten en kun je in dit restaurant óók van een lekker diner genieten. Ondertussen geniet je ook nog in het hotel van een gezellige lounge. Ook is het mogelijk om in de Marketplace 24/7 zelf wat te drinken en een snelle snack te kopen.


Kom je met de auto naar het Holiday Inn Express Utrecht – Papendorp hotel toe? Je kunt jouw auto bij het hotel parkeren, maar dit is wel tegen betaling. Het gebruik maken van de Wifi-verbinding is daarentegen volledig gratis!

Omgeving van het hotel

Dit hotel is gelegen in de wijk Papendorp; dit is eigenlijk een bedrijventerrein direct aan de stad Utrecht. Door de ligging ben je binnen enkele minuten in de binnenstad van Utrecht, terwijl je ook de weide omgeving in kunt trekken. De stad Utrecht zelf heeft veel te bieden, maar dat geldt ook voor de omgeving. Onder meer de Utrechtse Heuvelrug is aan te raden, terwijl een stadje als Oudewater ook het nodige te bieden heeft!

Faciliteiten Holiday Inn Express Utrecht – Papendorp

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Holiday Inn Express Utrecht – Papendorp

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Holiday Inn Express Utrecht – Papendorp in Utrecht. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.