Teugel Resort Veghel

Stadhuisplein 3, 5461 KN Veghel

Teugel Resort Veghel aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Teugel Resort Veghel

In het centrum van Veghel, met uitzicht op het riviertje de Aa, ligt het viersterren hotel Teugel Resort Veghel. Het Julianapark en de winkels in het centrum bevinden zich op loopafstand. Veghel ligt in het oosten van Noord-Brabant in een prachtige landelijke omgeving.

Het hotel beschikt over 35 kamers voorzien van gratis WiFi. Je kunt heerlijk dineren in het inpandige restaurant Des Werelds Veghel. Voor zakelijke klanten is dit hotel een uitstekende plek voor het houden van vergaderingen, congressen of trainingen. Het hotel is heel makkelijk met de auto bereikbaar vanaf de A50.

In de omgeving van Veghel kun je heerlijk fietsen en wandelen. Op een paar minuten lopen van het hotel is het CHV Noordkade te vinden. Dit is een complex aan de Oude Haven. Hier is van alles te beleven op het gebied van kunst, food, cultuur en vrijetijdsbesteding. Kijk hiervoor in de agenda van CHV Noordkade.

Faciliteiten Teugel Resort Veghel

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Teugel Resort Veghel

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Teugel Resort Veghel in Veghel. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.