City Resort Hotel Mill

Hoogveldseweg 1, 5451 AA Mill

City Resort Hotel Mill aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over City Resort Hotel Mill

Mill ligt te zuiden van Nijmegen in het noordoostelijke puntje van Noord-Brabant. Het eerste wat opvalt bij dit viersterren hotel in Mill, zijn de naast gelegen Wellness boot en het fitnesscentrum Fitland Mill. Het City Resort Hotel Mill is een uitstekende plaats voor een wellness weekend of een sportieve vakantie. Het hotel biedt verschillende arrangementen.

Dit hotel beschikt over 60 kamers. Er is zelfs de mogelijkheid om in een vliegtuig te overnachten. Op alle kamers is gratis WiFi aanwezig. Behalve de Wellness boot, waar hotelgasten kunnen genieten met 50% korting op de prijzen, zijn er diverse andere faciliteiten voor de gasten beschikbaar. In het fitnesscentrum mogen hotelgasten gratis gebruik maken van de faciliteiten, ook van de groepslessen. Ook het grote binnen zwembad hier is vrij toegankelijk. Verder is er ook een midgetgolfbaan.

In restaurant Des Werelds kun je terecht voor het uitgebreide ontbijt, de lunch, een tussendoortje of juist een echte high tea. ’s Avonds geniet je voor een vaste prijs van alle heerlijkheden op de kaart.

Faciliteiten City Resort Hotel Mill

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van City Resort Hotel Mill

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het City Resort Hotel Mill in Mill. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.