Strandhotel Weisser Berg

Kiefernweg 20, 31535 Mardorf

Strandhotel Weisser Berg aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Strandhotel Weisser Berg

Eigenlijk in geheel Duitsland vind je allerlei leuke plekken terug. In het Zuidoosten vind je de Beierse Alpen, vlak over de grens met ons land vind je leuke natuurgebieden en ook in het Noorden vind je leuke gebieden terug. In het Noorden is onder meer het Steinhuder Meer te vinden; een prachtig meer met allerlei leuke plaatsjes hieromheen. De plaats Mardorf is daar een typerend voorbeeld van; in dit plaatsje vind je bovendien het Strandhotel Weisser Berg terug. Een prachtig, gezellig en gastvrij hotel waar je heerlijk tot rust kunt komen!

Faciliteiten van Strandhotel Weisser Berg

Zodra je bij het hotel aankomt, proef je direct de Duitse gemoedelijkheid. De medewerkers zijn zeer vriendelijk, terwijl het hotel ook een fraaie uitstraling heeft. In het hotel vind je bovendien meerdere faciliteiten terug: een bar, een zonneterras, een beachbar en een bistro. In deze bistro kan je terecht voor het avondeten (inclusief heerlijke wijnen) en voor het ontbijt. Verder is het parkeren van de auto volledig kosteloos en maak je in het gehele hotel gratis gebruik van de Wifi verbinding.

Omgeving van het hotel


Het Strandhotel Weisser Berg is direct aan het Steinhuder Meer gelegen. Dit is niet alleen een prachtig meer, maar is ook de naam voor een indrukwekkend natuurpark. In dit natuurpark vind je allerlei boomgaarden, heidegebieden en mosgebieden. Je kunt hier dus heerlijke fiets- en wandeltochten maken, terwijl je geniet van de serene rust. Zoek je liever de drukte op? Dan is een bezoek aan de grote stad Hannover aan te raden; die stad bevindt zich niet al te ver van Mardorf vandaan. In de stad Hannover vind je onder meer één van de mooiste baroktuinen van heel Europa!

Faciliteiten Strandhotel Weisser Berg

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Strandhotel Weisser Berg

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Strandhotel Weisser Berg in Mardorf. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.