Sanadome Hotel & Spa

Weg door Jonkerbos 90, 6532 SZ Nijmegen

Sanadome Hotel & Spa aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Sanadome Hotel & Spa

Het viersterrenhotel Sanadome Hotel & Spa Nijmegen wordt vaak omschreven als een oase van rust. Het heeft deze reputatie ook absoluut niet gestolen, in tegendeel. Je vindt de accommodatie terug aan de rand van het stadscentrum waar ze haar gasten alles biedt waar ze ook maar enigszins nood aan kunnen hebben. Je verblijft hier dan ook niet alleen in rustige, maar tevens ook in zeer luxueus ingerichte kamers. Voor alle gasten die verblijven in dit hotel geldt dat ze volledig gratis toegang krijgen tot het spacentrum. Voor wie met de trein naar dit hotel wil komen is het interessant om te weten dat het treinstation Nijmegen Goffert is gelegen op amper 1,2 kilometer van de accommodatie.

Faciliteiten en kamers van het Sanadome Hotel & Spa Nijmegen

Alle kamers die deel uitmaken van het prachtige Sanadome Hotel & Spa Nijmegen beschikken over een ruime inrichting. De kamers hebben allen hun eigen balkon en beschikken natuurlijk ook over een private badkamer. In de badkamers is altijd een heerlijk ontspannend bad terug te vinden. De bedden die in de kamers staan hebben de reputatie een uitmuntend slaapcomfort te garanderen. Voor nagenoeg alle kamers in dit hotel geldt verder ook dat ze beschikken over een geweldig mooi uitzicht op het park en op de fontein. In alle kamers is gratis WiFi voor handen voor de gasten.

Elke ochtend begint in het Sanadome Hotel & Spa Nijmegen met een lekker, gratis en bovendien ook gezond ontbijt. Het ontbijt wordt altijd bereid met biologische producten. Bovendien is het zo dat je hier ook kan genieten van een heerlijk kopje echte kwaliteitskoffie die wordt bereid met milieuvriendelijk geteelde bonen. Uiteraard is er ook nog het prachtige spacentrum. Dit spacentrum wordt volgens Duitse normen erkend als een wellnessresort. Ze biedt gasten dan ook onder meer mineraalrijk thermaal water om in te vertoeven. Het is eveneens mogelijk om tegen een toeslag verschillende wellness- en schoonheidsbehandelingen te ondergaan.

Wat kan je beleven in de omgeving?

In de omgeving van dit hotel valt behoorlijk wat te beleven. Wil je dus met andere woorden ontspannen in het spacentrum even afwisselen met een bezoek aan de buurt? Dan kan je daar heel wat leuke, bezienswaardige locaties terugvinden. Het gaat hierbij onder meer om het Goffertpark, maar ook om het park Tivoli. Wil je graag tijdens je verblijf hier een gokje wagen? Dan is het interessant om te weten dat het Holland Casino van Nijmegen slechts op een afstand van 4 kilometer is terug te vinden!

Faciliteiten Sanadome Hotel & Spa

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Sanadome Hotel & Spa

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Sanadome Hotel & Spa in Nijmegen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.