Hotel Courage Waalkade

Waalkade 108-112, 6511 XR Nijmegen

Hotel Courage Waalkade aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Courage Waalkade

De Waal is één van de belangrijkste rivieren in ons land en strekt zich uit over een groot gebied. Zo loopt de Waal onder meer langs de gezellige stad Nijmegen. In Nijmegen vind je meerdere leuke hotels terug, zoals Hotel Courage Waalkade. Zoals de naam enigszins doet vermoeden, is dit hotel gelegen aan de kade van de Waal. Een leuk kenmerk aan Hotel Courage Waalkade is dat het een heus familiehotel betreft. Je voelt en proeft zeker de familiare sfeer in het hotel terug.

Faciliteiten van het hotel

De familiaire sfeer in het hotel komt onder andere door de huiselijke kamers. De hotelkamers voelen zeer vertrouwd aan en laten je direct thuis voelen. Bovendien heb je in deze kamers alles waar je maar behoefte aan kunt hebben. Wil je de dag goed beginnen? Je kunt bij Hotel Courage Waalkade genieten van een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet.

Overigens heb je vanuit de meeste hotelkamers een prachtig uitzicht over de Waal. Deze rivier strekt zich over een breed gebied uit en is ontzettend goed zichtbaar vanuit de hotelkamers.

Omgeving van het hotel

Vlakbij het historische centrum van Nijmegen vind je dit familiehotel terug. Dankzij deze ligging sta je dan ook al binnen enkele minuten voor de deur van leuke restaurantjes. Ook bevinden de winkelstraten van Nijmegen zich op loopafstand van Hotel Courage Waalkade.

Faciliteiten Hotel Courage Waalkade

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Courage Waalkade

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Courage Waalkade in Nijmegen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.