Hotel Courage Waalkade

Waalkade 108-112, 6511 XR Nijmegen, Nederland

Hotel Courage Waalkade aanbiedingen

  Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over Hotel Courage Waalkade

  De Waal is één van de belangrijkste rivieren in ons land en strekt zich uit over een groot gebied. Zo loopt de Waal onder meer langs de gezellige stad Nijmegen. In Nijmegen vind je meerdere leuke hotels terug, zoals Hotel Courage Waalkade. Zoals de naam enigszins doet vermoeden, is dit hotel gelegen aan de kade van de Waal. Een leuk kenmerk aan Hotel Courage Waalkade is dat het een heus familiehotel betreft. Je voelt en proeft zeker de familiare sfeer in het hotel terug.

  Faciliteiten van het hotel

  De familiaire sfeer in het hotel komt onder andere door de huiselijke kamers. De hotelkamers voelen zeer vertrouwd aan en laten je direct thuis voelen. Bovendien heb je in deze kamers alles waar je maar behoefte aan kunt hebben. Wil je de dag goed beginnen? Je kunt bij Hotel Courage Waalkade genieten van een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet.

  Overigens heb je vanuit de meeste hotelkamers een prachtig uitzicht over de Waal. Deze rivier strekt zich over een breed gebied uit en is ontzettend goed zichtbaar vanuit de hotelkamers.

  Omgeving van het hotel

  Vlakbij het historische centrum van Nijmegen vind je dit familiehotel terug. Dankzij deze ligging sta je dan ook al binnen enkele minuten voor de deur van leuke restaurantjes. Ook bevinden de winkelstraten van Nijmegen zich op loopafstand van Hotel Courage Waalkade.

  Faciliteiten Hotel Courage Waalkade

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.