Haus Zur Sonne

Kaltenborn 8, 59969 Hallenberg

Haus Zur Sonne aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Haus Zur Sonne

Het Duitse gebied Sauerland is voor veel Nederlanders een geliefde plek. In deze regio kan je verschillende sporten beoefenen, waaronder ook meerdere wintersporten. In deze regio vind je namelijk verschillende pistes en langlaufroutes terug. Mocht je hier een liefhebber van zijn, is een verblijf in het Haus Zur Sonne aan te raden. Dit hotel is gelegen in de plaats Hesborn en ademt een en al rust uit. Indien gewenst kan je wel de drukte van de nabijgelegen pistes en gezellige dorpjes opzoeken!

Faciliteiten van Haus Zur Sonne

In dit kleine familiehotel vind je slechts 20 hotelkamers terug. Doordat het hotel niet al te groot is, is het een zeer gemoedelijk en sfeervol hotel. Dat is ook terug te zien in de hotelbar en in het sfeervolle restaurant. In dit restaurant kan je ’s avonds een hapje eten, terwijl je daar de dag ook goed begint met een uitgebreid ontbijtbuffet. In het hotel vind je verder een sauna terug. Overal in het hotel maak je gratis gebruik van Wifi, terwijl je jouw auto ook gratis voor het hotel kunt parkeren.

Buiten bij het hotel is een tennisbaan te vinden, evenals een terras en stallingsmogelijkheden voor jouw fiets. Voor de fietsliefhebbers is dit hotel dus op het lijf geschreven.

Omgeving van het hotel

Dit hotel is officieel gezien gelegen in Sauerland, maar grenst ook aan het Siegerland en het Waldeckerland. Door deze ligging kan je van allerlei natuurgebieden genieten en verschillende sporten uitoefenen – indien gewenst. Bovenal is het een omgeving waar je tot rust kunt komen en waar je geniet van het mooie leven.

Faciliteiten Haus Zur Sonne

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Haus Zur Sonne

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Haus Zur Sonne in Hallenberg. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.