City Centre Guesthouse De Rozenboom

Grote Kerkstraat 8, 8911 EC Leeuwarden

City Centre Guesthouse De Rozenboom aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over City Centre Guesthouse De Rozenboom

In een monumentaal, 17e-eeuws pand aan een rustige straat in het centrum van Leeuwarden zit het City Guesthouse De Rozenboom. De Rozenboom is een baken van rust, die toch ook binnen 100 meter zit van onder andere bars en restaurants, maar ook bioscopen, een bakkerij en een parkeergarage. Al met al is dit rijksmonument de ideale thuisbasis als je alle interessante plekken die Leeuwarden te bieden heeft wil verkennen!

Faciliteiten van City Guesthouse De Rozenboom

City Guesthouse de Rozenboom heeft alles wat je thuis gewend bent en dan zelfs nog een beetje meer. Zo is er een uitstekend uitgeruste keuken, met onder meer een oven, koffiezetapparaat en vaatwasser, en een moderne badkamer met föhn, handdoeken en regendouche. Met goed weer is het ook nog eens goed vertoeven op de patio van het pand. Daarnaast zorgt De Rozenboom voor gratis wifi, een flatscreen TV en eventueel een ontbijt naar wens. Je hebt deze gehele luxe stadswoning voor jezelf en kunt ook nog eens zelf zonder hulp inchecken, heel handig!

In de buurt

Wat sowieso al heel praktisch is, is dat City Guesthouse de Rozenboom op maar tien minuten lopen van Station Leeuwarden te vinden is! Zelfs Leeuwarden airport is met de auto in tien minuten te bereiken. Vanuit het guesthouse heb je bijna meteen al uitzicht op het keramiekmuseum en de Oldehove, maar ook andere dingen zijn heel goed te bereiken vanaf De Rozenboom. Zo zijn bijvoorbeeld het Princessehof, de Prinsentuin en het Fries Natuurmuseum allemaal te voet te bereiken binnen vijf minuten. Ook winkelen of gezellig uit eten gaan is geen probleem, aangezien je vanaf het guesthouse al bijna meteen in het centrum van Leeuwarden staat.

Faciliteiten City Centre Guesthouse De Rozenboom

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van City Centre Guesthouse De Rozenboom

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het City Centre Guesthouse De Rozenboom in Leeuwarden. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.