Hotel Appelscha

Boerestreek 2, 8426 BP Appelscha

Hotel Appelscha aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Appelscha

Hotel Appelscha is een prachtig hotel in het mooie Friesland. Dit hotel is een 3-sterrenhotel gelegen in het Fries-Drentse Appelscha. Ben je nog zoekende naar een leuk en kleinschalig hotel? Wellicht is Hotel Appelscha iets voor jou! Dit hotel ademt namelijk één en al Fries uit.

Faciliteiten van het hotel

Hotel Appelscha is gelegen in het zuiden van Friesland en is typerend voor de gehele provincie. Het kleinschalige hotel hecht bijvoorbeeld veel waarde aan persoonlijke aandacht. Daar is het hotel toe in staat, aangezien het hotel ook maar 34 kamers heeft. Deze kamers van Hotel Appelscha zijn behoorlijk ruim en comfortabel te noemen. Elke kamer heeft een gratis Wifi verbinding, heeft een centrale verwarming én een ventilator, een kluis en een tv. Kortom: op de kamers vind je datgene wat je nodig hebt.

Je kunt bij Hotel Appelscha gebruik maken van de gratis parkeerplaats. Deze parkeerplaats is ook geschikt voor (grote) campers. Ben je een fervente liefhebber van sporten? Ook dan zit je bij Hotel Appelscha goed. Je kunt vanuit het hotel namelijk prachtige fietstochten maken, paardrijden, golfen of midgetgolfen.

Omgeving van het hotel

Qua ligging heeft Hopel Appelscha niks te klagen. Je bent namelijk binnen no time van time in Friesland, in Drenthe en in Groningen. Een bezoekje aan Heerenveen, Assen en/of Groningen is dan ook zeker aan te raden. Daarnaast biedt de prachtige omgeving van het hotel ook voldoende vertier. Je kunt prachtige wandel- en fietstochten maken of de omgeving op een paard verkennen. In de omgeving van Hotel Appelscha vind je absoluut een prachtige combinatie van landschappen en steden.

Faciliteiten Hotel Appelscha

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Appelscha

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Appelscha in Appelscha. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.