Landhotel Laarmann

Westfälische Straße 52, 57368 Lennestadt

Landhotel Laarmann aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Landhotel Laarmann

Voor relatief veel Nederlanders is een uitstapje naar het Sauerland jaarlijkse kost. Dit prachtige natuurgebied in Duitsland is goed aan te rijden, ademt veel sfeer uit en herbergt bovendien meerdere interessante hotels. Het Landhotel Laarmann is daar één van de voorbeelden van; dit landelijke hotel is gelegen in de plaats Kirchveischede. Dit plaatsje is gelegen in het zuidwesten van het Sauerland en ligt nabij het Veischedetal; zonder twijfel één van de mooiste gebieden van het Sauerland.

Faciliteiten van Landhotel Laarmann

Als je na een leuke autotocht door het Sauerland bij dit hotel aankomt, kan je de auto direct voor het hotel parkeren. In dit landelijke hotel word je welkom geheten bij de receptie, waarna je de sleutel van één van de 20 kamers van het hotel krijgt. Deze kamers zijn op een stijlvolle en gezellige manier ingericht, waarbij je in ieder geval de beschikking over een privé badkamer hebt.

In het restaurant van het hotel kan je terecht voor een lekker ontbijtje én voor een heerlijk diner. In de zomer kan je zelfs buiten op het terras eten, terwijl in de winterse periode juist de open haard aanstaat. Na afloop van het heerlijke diner kan je in de bar nog een klein afzakkertje doen.

Omgeving van het hotel

In het hotel zelf is het heerlijk vertoeven, maar ook de directe omgeving spreekt tot de verbeelding. Een bezoek aan het Veischedetal is aan te raden evenals het stuwmeer ‘Biggesee’. Ook een bezoek aan het eeuwenoude dorpje Kirchveischede is aan te raden; dit dropje kwam in 1045 al voor het eerst in de geschiedenisboeken terug. Rondom dit dorpje vind je bovendien allerlei fiets- en wandelroutes; voor de sportievelingen én de natuurliefhebbers heeft dit hotel een ideale ligging!

Faciliteiten Landhotel Laarmann

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Landhotel Laarmann

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Landhotel Laarmann in Lennestadt. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.