Hotel Lahnblick

Höhenweg 10, 57334 Bad Laasphe

Hotel Lahnblick aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Lahnblick

Voor veel Nederlanders is Sauerland een populair gebied. Dit komt enerzijds door de ideale ligging; het is immers niet al te ver rijden naar het Sauerland. Daarnaast kan je in deze regio allerlei dingen ondernemen, waaronder skiën in de winterse periode. Mocht je volledig tot rust willen komen, biedt het Sauerland ook voldoende mogelijkheden. Het Hotel Lahnblick is daar een typerend voorbeeld van; dit hotel is gelegen nabij de kleine plaats Bad Laasphe. Vanaf het hotel heb je een geweldig uitzicht over deze plaats, inclusief de omliggende natuurgebieden.

Faciliteiten Hotel Lahnblick


Waarom je juist in dit hotel volledig tot rust kunt komen? Dat is met name te danken aan de aanwezigheid van een wellness centrum. In dit wellness centrum geniet je onder meer van een zwembad, een sauna en verschillende stoombaden. Ook kan je hier genieten van een schoonheidsbehandeling of een rustgevende massage. Nadat je een heerlijke, rustgevende dag in het hotel gehad hebt, smaakt het diner in het restaurant nóg lekkerder. In dit restaurant geniet je overigens in de ochtend ook van een ontbijtbuffet.

Verder biedt het hotel een gratis Wifi verbinding aan, heeft het een afgesloten fietsenstalling en kan je de auto gratis bij het hotel parkeren. Aan het einde van de dag doe je een lekker drankje in de gezellige bar van het hotel.

Omgeving van het hotel

De omgeving van het hotel is subliem te noemen. Je vindt hier meerdere natuurgebieden terug; deze gebieden lenen zich uitstekend voor een leuke fiets- of wandeltocht. Ook kan je in de plaats Bad Laasphe genieten van een bruisend centrum; de historische binnenstad bestaat met name uit smalle straatjes en gezellige winkeltjes, restaurantjes en terrasjes. Wil je liever van de natuur genieten? Dan vind je in de directe omgeving verschillende fiets- en wandeltochten, waarbij je bij sommige routes zelfs over een 40 meter lange hangbrug heen gaat!

Faciliteiten Hotel Lahnblick

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Lahnblick

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Lahnblick in Bad Laasphe. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.