Landhotel De Hoofdige Boer

Dorpsstraat 38, 7218 AH Almen

Landhotel De Hoofdige Boer aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Landhotel De Hoofdige Boer

Landhotel De Hoofdige Boer is een mooi hotel waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Het prachtige hotel is gelegen in het plaatsje Almen wat is omringd met mooie fiets- en wandelroutes langs historische landhuizen en bossen. Het Landhotel De Hoofdige Boer is dan ook bij uitstek geschikt om heerlijk te fietsen of te wandelen. Door de vele leuke pittoreske plaatsjes in de buurt als Doesburg en Zutphen of andere leuke plaatsen in de buurt die deze Gelderse omgeving te bieden heeft.

Landhotel De Hoofdige Boer beschikt over 23 mooi en degelijk ingerichte hotelkamers. Deze kamers zijn allemaal voorzien van de faciliteiten die u mag verwachten van een hotel. S’ochtends kunt u genieten van een heerlijk ontbijt in de ontbijtzaal en in de middag kunt u heerlijk ontspannen in de mooie theetuin die het hotel rijk is.

Almen ligt tussen Zutphen en Lochem en is voorzien van een rijke historie. Het Landhotel De Hoofdige Boer heeft de mogelijkheid om fietsen te huren en op deze manier de prachtige omgeving te verkennen. Ook kunt u als hotelgast gebruik maken van de buiten tennisbaan, om even heerlijk een potje te tennissen.

 

Faciliteiten Landhotel De Hoofdige Boer

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Landhotel De Hoofdige Boer

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Landhotel De Hoofdige Boer in Almen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.