Landhotel de Greune Weide

Lutterweg 1, 7152 CC Eibergen

Landhotel de Greune Weide aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Landhotel de Greune Weide

Heel veel mensen willen graag even weg van huis om de rust te gaan opzoeken. Geldt dat ook voor jou? Dan zal je kunnen vaststellen dat verblijven in het Landhotel de Greune Weide mogelijks interessant kan zijn. Dit hotel bevindt zich namelijk in de Achterhoek. Menig aantal mensen zijn het er over eens dat dit wellicht één van de mooiste plaatsen van Nederland is. De accommodatie is niet alleen rustig gelegen, daarnaast zijn er in de omgeving ook heel veel fijne troeven terug te vinden. Ook voor jou kan een verblijf boeken in het Landhotel de Greune Weide dus het overwegen waard zijn.

Faciliteiten en kamers van het Landhotel de Greune Weide

Verblijven in het Landhotel de Greune Weide is op tal van verschillende manieren mogelijk. Kenmerkend voor deze accommodatie is dan ook dat ze niet alleen beschikt over kamers, daarnaast is het ook mogelijk om een studio of een appartement te huren. Bij de kamers heb je onder meer de mogelijkheid om te kiezen tussen een exemplaar met een bad of met een douche. Wil je liever ook bijvoorbeeld een keukentje ter beschikking hebben? Dan kan je kiezen voor een verblijf in één van de appartementen of studio’s. Deze beschikken overigens over een terras of een balkon.

In alle openbare ruimtes van dit hotel is een gratis draadloze internetverbinding te gebruiken. Ben je van plan om met de eigen auto naar dit hotel af te reizen? Dan kan je deze parkeren op de privéparking van het hotel. Het is ook elke dag mogelijk om hier te genieten van een welverdiend ontbijt boordevol met de meest verse producten.

Een schitterende omgeving om te ontdekken

De omgeving waar dit hotel zich bevindt is er eentje die absoluut uitnodigt om te ontdekken. Je kan hier niet alleen rustgevende wandelingen maken, daarnaast is het ook mogelijk om hier lekker te fietsen. In de omgeving zijn ook verschillende bezienswaardigheden terug te vinden die uitnodigen om te ontdekken. Het gaat hierbij niet alleen om het Radiomuseum, maar ook om bijvoorbeeld het Kristalmuseum. Voor golfliefhebbers is er de Golf & Country Club Winterswijk die op 13 kilometer is terug te vinden.

Faciliteiten Landhotel de Greune Weide

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Landhotel de Greune Weide

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Landhotel de Greune Weide in Eibergen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.