Hotel de Lindeboom

Kottenseweg 152, 7115 AE Winterswijk

Hotel de Lindeboom aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel de Lindeboom

Hotel de Lindeboom is een gemoedelijk hotel met een goede sfeer zonder poespas. Het ligt in de prachtige omgeving van de Achterhoek en is ideaal voor wandelaars en fietsers. In restaurant de Lindeboom worden heerlijke gerechten gemaakt en is een gezellige bar te vinden. Bij de Lindeboom komen al van oudsher reizigers te paard overnachten. Rust en gastvrijheid kenmerken de verblijfplaats. Het hotel ligt in Winterswijk, een prettig dorp waar veel te doen is. In de natuur van de Achterhoek kan goed gefietst en gewandeld worden door het prachtige coulisselandschap.

Kamers en faciliteiten

De kamers van de Lindeboom zijn eenvoudig, maar hebben een badkamer met toilet en douche, televisie en wifi. Een kamer met een bad boeken is ook mogelijk. De kamers kijken uit op de tuin of het land. De kamers zijn voor een, twee of drie personen. ’S ochtends kun je de dag goed beginnen bij het ontbijtbuffet. Lunchen en dineren kan ook in het restaurant, met lekkers uit de Hollandse, Italiaanse of Franse keuken. Zowel het restaurant als het café van het hotel hebben een gezellige sfeer. In het café kun je rustig van een drankje genieten bij de houtkachel, een praatje maken of op de flipperkast spelen. De Achterhoekse gezelligheid is duidelijk te voelen.

De omgeving

De Achterhoek heeft mooie natuur. Bij Winterswijk ligt bijvoorbeeld Nationaal Landschap Winterswijk. Dit is een mooi coulisselandschap met beekjes, bossen, molens en meer. Hier kun je bijzondere planten en dieren tegenkomen. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes om te nemen en de Achterhoek te ontdekken. Recreatiegebied het Hilgelo is een plek waar natuur en plezier samenkomen en waar fijn gezwommen en in de zon gelegen kan worden dankzij het grote meer. In Winterswijk kun je het Piet Mondriaanhuis bezoeken, een museum over de beroemde kunstenaar Mondriaan. Op de markt bij de Jacobskerk is het heerlijk rondstruinen. Een dorpswandeling maken met gids kan ook, om meer te weten te komen over Winterswijk.

Faciliteiten Hotel de Lindeboom

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel de Lindeboom

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel de Lindeboom in Winterswijk. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.