Landhaus Wacker

Mindener Str. 1, 57482 Wenden

Landhaus Wacker aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Landhaus Wacker

In de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen zijn verschillende leuke dorpjes te vinden. Eén van die dorpjes is Wenden; in dit dorpje kan je volledig tot rust komen; dat is onder meer het geval in het Landhaus Wacker hotel. Dit 4-sterrenhotel ziet er van de buitenkant subliem uit, biedt meerdere interessante faciliteiten aan en heeft ook een geweldige ligging. Vanuit Nederland is het immers niet al te ver rijden naar het dorpje Wenden, terwijl je wel écht het idee hebt dat je in een ander land bent.

Faciliteiten van Landhaus Wacker

Zoals de naam van dit hotel al doet vermoeden, is het geen typisch hotel. Het hotel is namelijk gevestigd in een soort van landhuis, waardoor er meer dan voldoende ruimte is voor verschillende faciliteiten. Zo vind je in de tuin van dit hotel meerdere tennisbanen terug, terwijl je ook een fiets kunt huren bij de receptie van het hotel. In het hotel kan je ook naar de fitnesszaal gaan of heerlijk zwemmen in het binnenzwembad. Ga je liever met jouw kinderen naar buiten toe? Dan biedt de speeltuin voldoende mogelijkheden.


Verder heeft dit hotel een grote tuin inclusief een terras, een heerlijk restaurant en een fietsenstalling. Het gebruik maken van Wifi is volledig kosteloos, evenals het parkeren van de auto bij het hotel.

Omgeving van het hotel

In de direct omgeving kan je genieten van verschillende bezienswaardigheden, waarbij de Wendenerhütte er met kop en schouders boven uit steekt. Dit gebied werd voorheen als een houtskoolhoogoven gebruikt, maar tegenwoordig vind je in het bijbehorende gebouw ook een museum. Zeker leuk om eens een kijkje bij te nemen. Ben je meer een natuurliefhebber? Trek dan naar de Biggesee toe, waar je onder meer geniet van een prachtig vergezicht over het stuwmeer. Ook kan je in de directe omgeving geweldige fiets- en wandeltochten maken.

Faciliteiten Landhaus Wacker

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Landhaus Wacker

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Landhaus Wacker in Wenden. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.