Land-gut Hotel zur Brücke

Hagener Str. 12, 57489 Drolshagen

Land-gut Hotel zur Brücke aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Land-gut Hotel zur Brücke

De Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen is bijzonder populair onder Nederlandse toeristen. Dit komt onder meer door de ligging; het is namelijk niet al te ver reizen vanuit Nederland. Als je eenmaal in deze deelstaat aangekomen bent, heb je wel het idee dat je in een compleet andere wereld bent. Dat is volledig te danken aan de prachtige natuur, de indrukwekkende landschappen en de typische, Duitse dorpjes in deze deelstaat. Mocht je graag optimaal van deze omgeving willen genieten, is een verblijf in het Land-gut Hotel zur Brücke aan te raden. Een pittoresk en klein hotel gevestigd in het keline plaatsje Drolshagen.

Faciliteiten van het Land-gut Hotel zur Brücke

In dit pittoreske hotel zijn slechts 18 hotelkamers te vinden, waardoor het hotel bijzonder gezellig is. Dat is ook terug te zien in de faciliteiten van het hotel. Zo biedt het hotel een overdekte stalling voor motorfietsen en fietsen aan, kan je gratis jouw auto parkeren en maak je gratis gebruik van de Wifi verbinding. Verder geniet je in de tuin van de heerlijke temperaturen, kan je op het terras genieten van een lekker drankje en geniet je in het restaurant van een goed verzorgd ontbijtbuffet én van een heerlijk diner.

Omgeving van het hotel

In de nabije omgeving van dit hotel zijn enkele bezienswaardigheden te vinden. Het grote stuwmeer Biggetalsperre is hier één van de voorbeelden van; een bezoek aan dit stuwmeer zorgt zeker voor een onvergetelijk moment. Dat geldt ook voor de fiets- en wandeltochten die je in deze omgeving kunt maken. Je levert hierbij niet alleen een gezonde inspanning, maar je geniet ook van het prachtige landschap en de serene rust. Ook een bezoek aan verschillende kleine plaatsjes in de buurt is aan te raden, waarbij Waldenburg zéker aan te raden is. In dit kleine plaatsje vind je namelijk een prachtig kasteel op één van de hoogste toppen van de omgeving.

Faciliteiten Land-gut Hotel zur Brücke

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Land-gut Hotel zur Brücke

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Land-gut Hotel zur Brücke in Drolshagen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.