Landgoed Rhederoord

Parkweg 19, 6994 CM De Steeg

Landgoed Rhederoord aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Landgoed Rhederoord

Wanneer je op zoek bent naar een rustig weekendje op de Veluwe dan is het historische Landgoed Rhederoord in het Gelders De Steeg een ideale locatie daarvoor, of zoals het personeel van het hotel het zelf omschrijft, Landgoed Rhederoord is het best bewaarde geheim van de Veluwe.

Kamers en faciliteiten

In deze prachtige villa zijn 22 sfeervolle kamers beschikbaars verdeeld over het landhuis en het koetshuis. Alle kamers, ongeacht het type beschikken over een eigen badkamer met douche, een flatscreen –tv. Vaak staat er bureau met stoel in de kamer of zitje met bank. Een aantal kamers bieden uitzicht op het Nationaal Park Veluwezoom.
Het personeel serveert elke ochtend een biologisch ontbijtbuffet. S’avonds ga je lekker uit eten in het restaurant op het landgoed, waar allerlei streekproducten worden geserveerd, voornamelijk biologisch van aard.

Omgeving van het Landgoed

Je doet er goed aan om je eigen fiets meenemen om de omgeving te verkennen, de Veluwe ligt hier namelijk aan je voeten en verdient een uitgebreid bezoek van jou. Het landgoed ligt vlak naast het Nationaal Park Veluwezoom. Op ruim een half uur rijden ligt het Kröller-Müller Museum, waar een ruime Van Gogh verzameling op je staat te wachten: Daarnaast zie je er topstukken van meesters als Claude Monet, Pablo Picasso en Piet Mondriaan. Zeker de moeite waard om daar door het mooie groene landschap voor naar toe te rijden en deze eens op je gemak te bekijken.

Faciliteiten Landgoed Rhederoord

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Landgoed Rhederoord

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Landgoed Rhederoord in De Steeg. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.