Hotel Villa Ruimzicht

Ruimzichtlaan 150, 7001 KG Doetinchem

Hotel Villa Ruimzicht aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Villa Ruimzicht

Villa Ruimzicht is een monumentaal pand net buiten het centrum van Doetinchem, gelegen in een arboretum, een bijzonder landgoed in de stad met monumentale bomen.

Faciliteiten

De villa biedt vier bijzondere stijlen kamers en heeft een uitgebreide roomservicekaart. Voor roomservice wordt een toeslag gevraagd. In alle kamers slaap je in een Auping bed.  Villa Ruimzicht biedt ruime arrangementen, zoals een Welness- of 3-daags fietsarrangement, maar ook culinaire arrangementen. Ook zijn er tal van zakelijke en feestarrangementen te boeken. Van Tripadvisor ontving Hotel Villa Ruimzicht over 2018 het certificaat van uitmuntendheid.

Ontdek de Achterhoek

In het meest oostelijke deel van de provincie Gelderland vind je de Achterhoek. Karakteristiek voor de streek zijn de uitgestrekte weilanden met houtwallen – het zogenaamde coulisselandschap. Natuurliefhebbers zijn het er over eens: de Achterhoek is een van de mooiste regio’s van Nederland. Stap op de fiets en neem al het moois in je op, verken de pittoreske dorpen per voet of ga heerlijk onthaasten op het water. In de Achterhoek lijkt de tijd stil te staan. Je kan er heerlijk ‘uutbloazen’ en op verhaal komen. Er is meer dan genoeg te doen in dit mooie stukje Nederland.

Faciliteiten Hotel Villa Ruimzicht

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Villa Ruimzicht

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.