Hotel Villa Ruimzicht

Ruimzichtlaan 150, 7001 KG Doetinchem, Nederland

Hotel Villa Ruimzicht aanbiedingen

  Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over Hotel Villa Ruimzicht

  Villa Ruimzicht is een monumentaal pand net buiten het centrum van Doetinchem, gelegen in een arboretum, een bijzonder landgoed in de stad met monumentale bomen.

  Faciliteiten

  De villa biedt vier bijzondere stijlen kamers en heeft een uitgebreide roomservicekaart. Voor roomservice wordt een toeslag gevraagd. In alle kamers slaap je in een Auping bed.  Villa Ruimzicht biedt ruime arrangementen, zoals een Welness- of 3-daags fietsarrangement, maar ook culinaire arrangementen. Ook zijn er tal van zakelijke en feestarrangementen te boeken. Van Tripadvisor ontving Hotel Villa Ruimzicht over 2018 het certificaat van uitmuntendheid.

  Ontdek de Achterhoek

  In het meest oostelijke deel van de provincie Gelderland vind je de Achterhoek. Karakteristiek voor de streek zijn de uitgestrekte weilanden met houtwallen – het zogenaamde coulisselandschap. Natuurliefhebbers zijn het er over eens: de Achterhoek is een van de mooiste regio’s van Nederland. Stap op de fiets en neem al het moois in je op, verken de pittoreske dorpen per voet of ga heerlijk onthaasten op het water. In de Achterhoek lijkt de tijd stil te staan. Je kan er heerlijk ‘uutbloazen’ en op verhaal komen. Er is meer dan genoeg te doen in dit mooie stukje Nederland.

  Faciliteiten Hotel Villa Ruimzicht

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.