Landgoed Oud Poelgeest

Poelgeesterweg 1, 2341 NM Oegstgeest

Landgoed Oud Poelgeest aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Landgoed Oud Poelgeest

Heb je altijd al willen verblijven in een fraai kasteel? Blijf je daarvoor ook nog het liefste in eigen land? Dan is het Kasteel Oud-Poelgeest nabij het stadje Oegstgeest absoluut aan te raden. Dit kasteel is niet alleen fraai, maar heeft ook nog een unieke ligging. In en rondom in dit hotel is het dus heerlijk vertoeven, waardoor je optimaal van jouw verblijf in een kasteel weet te genieten.

Faciliteiten van Kasteel Oud-Poelgeest

Heb jij ooit een hotel in een kasteel gezien? Er zijn slechts enkele hotelketens die deze stap aangedurfd hebben. In het Kasteel Oud-Poelgeest zie je duidelijke verwijzingen naar vroeger terug, terwijl de kamers vrij luxe ingericht zijn. Men heeft bij dit kasteel dus een prachtige combinatie van oud en nieuw weten te creëren. Dat is ook terug te zien in de faciliteiten van dit hotel.

Je kunt onder meer nabij het kasteel van een buitenterras genieten, terwijl in het kasteel ook een bistro te vinden is. Verder geniet je elke ochtend van een gevarieerd ontbijtbuffet in de nette ontbijtzaal. Het parkeren van de auto is volledig gratis; dat geldt ook voor het gebruik maken van de Wifi verbinding in dit hotel/kasteel.

Omgeving van het hotel

Het Kasteel Oud-Poelgeest is gelegen nabij de plaats Oegstgeest. Deze plaats ligt op haar beurt weer dichtbij Leiden; je kunt dus vanuit dit kasteel een bezoekje brengen aan de gezellige binnenstad van Leiden. Verder kun je in de omgeving ook prachtige fietstochten maken en kun je verdwalen in de tuinen van dit kasteel. Rondom dit hotel is namelijk nog 10 hectare aan grond te vinden; hier kun je heerlijk wandelen en genieten van de serene rust.

Faciliteiten Landgoed Oud Poelgeest

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Landgoed Oud Poelgeest

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Landgoed Oud Poelgeest in Oegstgeest. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.