Bastion Hotel Leiden Oegstgeest

Rijnzichtweg 97, 2342 AX Oegstgeest

Bastion Hotel Leiden Oegstgeest aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Bastion Hotel Leiden Oegstgeest

Wil je een leuke stad in ons land gaan verkennen? In de provincie Noord-Brabant vind je meerdere steden die zich prima voor een stedentripje lenen. Mogelijk denk je nu direct aan Breda, Tilburg en Den Bosch, maar dan doen je één stad te kort: Roosendaal. Deze stad is zeer gezellig te noemen en valt ook prima te combineren met één van bovengenoemde steden. Wil je graag aan de rand van deze stad verblijven? Dan heeft het Bastion Hotel Roosendaal eigenlijk de perfecte ligging.

Faciliteiten van Bastion Hotel Roosendaal

Zoals we van een Bastion hotel gewend zijn, kom je ook in dit hotel helemaal niks te kort. Je begint de dag direct goed met een heerlijk ontbijtbuffet. Vervolgens kun je volledig zelf bepalen wat je gaat doen: de omgeving verkennen, in de fitnessruimte van het hotel even sporten of lekker genieten op het terras.

Aan het einde van de dag kun je in het restaurant genieten van een heerlijke maaltijd. Na deze maaltijd kun je ook nog een lekker afzakkertje doen in de bar van het hotel. Tijdens jouw verblijf in het Bastion Hotel Roosendaal maak je gratis gebruik van de Wifi-verbinding. Voor het betalen van de auto dien je wel extra te betalen.

Omgeving van het hotel

Het Bastion Hotel Roosendaal ligt op zo’n twee kilometer afstand van het centrum van Roosendaal. Je bent dus binnen no time in het centrum, maar je kunt ook andere bezienswaardigheden in de buurt gaan ontdekken. Zo is een bezoekje aan de stad Bergen op Zoom aan te raden. Dat geldt ook zeker voor de grotere steden in Noord-Brabant. Ook de Designer Outlet Roosendaal (voor de shopliefhebbers) en het Nationaal Park de Biesbosch (voor de natuurliefhebbers) zijn absolute aanraders!

Faciliteiten Bastion Hotel Leiden Oegstgeest

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Bastion Hotel Leiden Oegstgeest

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Bastion Hotel Leiden Oegstgeest in Oegstgeest. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.