ibis De Panne

Zeelaan 2, 8660 De Panne

ibis De Panne aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over ibis De Panne

Het ibis De Panne hotel ligt in het centrum van badplaats De Panne en telt bijna 11.000 inwoners. De badplaats staat volledig in het teken van strand, zee en als het kan zon. Je kunt vanuit het hotel ibis De Panne het strand in enkele minuten bereiken, wat ook voor het centrum van De Panne als het grootste pretpark van België geldt.

Faciliteiten van hotel ibis De Panne

Voor het ibis De Panne hotel kun je gratis parkeren. Dat is een prettige bijkomstigheid die ervoor zorgt dat je na een lange dag direct je auto kwijt kunt. In het hotel kun je genieten van een ontbijt, lunch of diner waarvoor je wel dient te reserveren. De hotelkamers zijn van veel comfort voorzien waaronder toegang tot het snelle wifi netwerk, airconditioning en heerlijke bedden om heerlijk te rusten na een lange dag plezier en vermaak.

De hotelkamers zijn luxe ingericht en voorzien van veel gemakken waaronder een televisie, ruime badkamer en bureau om aan te werken.

Omgeving

Wil je een bezoek brengen aan Plops land, het grootste pretpark van België? Een wandeling over het strand maken? Het natuurreservaat De Panne bezoeken of naar het museum over de tweede wereldoorlog? Met een verblijf bij ibis De Panne ben je dichterbij dan je denkt waardoor je kunt genieten van de bereikbaarheid en vrijheid die je hebt.
In de buurt van het hotel zijn verschillende activiteiten waaraan je kunt deelnemen of bezienswaardigheden die je niet wilt missen. Van het pretpark Plops land tot aan musea of het verrassende restaurant in het hotel. Je kunt na een heerlijke maaltijd de avond doorbrengen in de sfeervolle bar onder het genot van een drankje.

Faciliteiten ibis De Panne

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van ibis De Panne

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het ibis De Panne in De Panne. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.