Bed and Breakfast The Protea

N8 47, 8980 Zonnebeke

Bed and Breakfast The Protea aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Bed and Breakfast The Protea

In het plaatsje Zonnebeke in België kom je deze Bed and Breakfast The Protea tegen. De Bed and Breakfast is de perfecte uitvalsbasis om meer over de Eerste Wereldoorlog te leren. De eigenaar van de locatie weet er veel vanaf en is altijd bereid hierover te vertellen. De accommodatie is gelegen aan de Menin Road, dit was de doorgaande route naar het front. Er zijn hier zware oorlogen gevoerd en helaas vele mensen gesneuveld.
Naast de Eerste Wereldoorlog is er nog veel meer te doen. Zo kun je heerlijk wandelen- en fietsen in de heuvels en de langs de kust. Het is zelfs mogelijk om een dagje naar Brugge of Lille te gaan.

Kamers van Bed and Breakfast The Protea

De Bed & Breakfast is kleinschalig. Er zijn slechts een paar kamers wat het juist weer leuk maakt omdat je op deze manier de eigenaar goed leert kennen en hij je graag van informatie over de regio voorziet.
Alle kamers zijn voorzien van goede boxspring bedden. De kamers hebben vergeleken met andere hotels een grote oppervlakte wat vaak als prettig wordt ervaren. In de badkamers is een douche en toilet standaard aanwezig.

Faciliteiten in de Bed & Breakfast

In de ochtend staat er een goed en uitgebreid ontbijt voor je klaar. Dit is een goed moment om je dag te plannen en de eigenaar is altijd bereid om je van tips te voorzien. Een restaurant is niet aanwezig maar in de omheinde tuin is het wel toegestaan om te BBQ’en.

Parkeren kan kosteloos op het eigen terrein. Er zijn geen speciale kamers voor mindervaliden aanwezig maar het hotel is wel rolstoelvriendelijk.

Fietsen zijn ook te huur bij het hotel en er liggen fietsroutes klaar om de omgeving te ontdekken.

Faciliteiten Bed and Breakfast The Protea

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Bed and Breakfast The Protea

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Bed and Breakfast The Protea in Zonnebeke. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.