Hotel Vrouwe van Stavoren

Havenweg 1, 8715 EM Stavoren

Hotel Vrouwe van Stavoren aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Vrouwe van Stavoren

Aan de oude haven van Stavoren ligt Hotel de Vrouwe van Stavoren. U heeft vanuit het hotel een mooi uitzicht over de haven. U kunt in het hotel bijzonder overnachten, 4 van de 20 hotelkamers zijn gevestigd in Gigantische Zwitserse wijnvaten.

Het hotel beschikt over 20 kamers, allen voorzien van televisie. De kamers hebben een aparte badkamer met douche en toilet. De kamers in de nieuwe vleugel van het hotel zijn wat ruimer en beschikken ook over een telefoon en een radio. De badkamers van deze kamers hebben een ligbad. Wilt u uniek overnachten, kies dan voor 1 van de 4 Zwitserse wijnvaten. De kamers beschikken over een televisie, telefoon, radio, en een zitkamertje. De badkamers hebben een douche en toilet. U kunt ervoor kiezen gebruik te maken van het dagelijkse ontbijt van het hotel. Ook kunt u in het hotel heerlijk dineren, het restaurant heeft een groot assortiment met vis.

Stavoren is een trekpleister voor mensen die op of bij het water willen recreëren, het stadje heeft veel stranden, een oude en een nieuwe jachthaven maar ook op korte afstand de Gaasterlandse bossen. Hier kunt u prachtige wandelen of fietsen. Rondom Stavoren liggen ook veel kleine dorpjes en stadjes die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

Faciliteiten Hotel Vrouwe van Stavoren

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Vrouwe van Stavoren

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Vrouwe van Stavoren in Stavoren. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.