Hotel Vrouwe van Stavoren

Havenweg 1, 8715 EM Stavoren, Nederland

Hotel Vrouwe van Stavoren aanbiedingen

  Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over Hotel Vrouwe van Stavoren

  Aan de oude haven van Stavoren ligt Hotel de Vrouwe van Stavoren. U heeft vanuit het hotel een mooi uitzicht over de haven. U kunt in het hotel bijzonder overnachten, 4 van de 20 hotelkamers zijn gevestigd in Gigantische Zwitserse wijnvaten.

  Het hotel beschikt over 20 kamers, allen voorzien van televisie. De kamers hebben een aparte badkamer met douche en toilet. De kamers in de nieuwe vleugel van het hotel zijn wat ruimer en beschikken ook over een telefoon en een radio. De badkamers van deze kamers hebben een ligbad. Wilt u uniek overnachten, kies dan voor 1 van de 4 Zwitserse wijnvaten. De kamers beschikken over een televisie, telefoon, radio, en een zitkamertje. De badkamers hebben een douche en toilet. U kunt ervoor kiezen gebruik te maken van het dagelijkse ontbijt van het hotel. Ook kunt u in het hotel heerlijk dineren, het restaurant heeft een groot assortiment met vis.

  Stavoren is een trekpleister voor mensen die op of bij het water willen recreëren, het stadje heeft veel stranden, een oude en een nieuwe jachthaven maar ook op korte afstand de Gaasterlandse bossen. Hier kunt u prachtige wandelen of fietsen. Rondom Stavoren liggen ook veel kleine dorpjes en stadjes die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

  Faciliteiten Hotel Vrouwe van Stavoren

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.