B&B Welgelegen

Langeleane 11, 8711 HK Workum

B&B Welgelegen aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over B&B Welgelegen

Voor een heerlijk nachtje weg hoef je niet altijd een hotel te boeken. Nee, je kunt ook gaan voor een authentieke en gezellige Bed and Breakfast. Als je naar een Bed and Breakfast in Friesland aan het zoeken bent, kom je al snel bij Bed and Breakfast Welgelegen uit. Deze Bed and Breakfast is gelegen in het pittoreske dorpje Workum; een stadje met zo’n 4.500 inwoners.

Faciliteiten van het hotel

Als we naar deze Bed and Breakfast kijken, zien we direct de contouren van een boerderij terug. Dat is dan ook waar! De Bed and Breakfast is gelegen in een oude boerderij. Een boerderij met een prachtige uitstraling aan zowel de binnen- als aan de buitenkant. De kamers zien er dan ook zeer netjes uit.

Bij deze Bed and Breakfast moet je de douche en wc met de andere gasten delen. Dit alles gaat echter op een gemoedelijke manier en levert dan ook geen problemen op. Voor het lekkere ontbijt kan je beneden naar de eetzaal.

Als je met de auto komt, kan je gebruik maken van de gratis parkeergelegenheid. Daarnaast kan je ook nog een heerlijk drankje doen in de gezellige bar. Deze bar heeft een huiselijke sfeer; uitermate leuk en gezellig!

Omgeving van het hotel

Voor zowel wandel- als voor fietsliefhebbers heeft Bed and Breakfast Welgelegen een perfecte bestemming. In dit gebied van Friesland kan je namelijk prachtige natuurgebieden vinden. Ook kan je de gezellige stadjes Workum en Hindeloopen opzoeken.

Faciliteiten B&B Welgelegen

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van B&B Welgelegen

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het B&B Welgelegen in Workum. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.