B&B Welgelegen

Langeleane 11, 8711 HK Workum, Nederland

B&B Welgelegen aanbiedingen

  Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over B&B Welgelegen

  Voor een heerlijk nachtje weg hoef je niet altijd een hotel te boeken. Nee, je kunt ook gaan voor een authentieke en gezellige Bed and Breakfast. Als je naar een Bed and Breakfast in Friesland aan het zoeken bent, kom je al snel bij Bed and Breakfast Welgelegen uit. Deze Bed and Breakfast is gelegen in het pittoreske dorpje Workum; een stadje met zo’n 4.500 inwoners.

  Faciliteiten van het hotel

  Als we naar deze Bed and Breakfast kijken, zien we direct de contouren van een boerderij terug. Dat is dan ook waar! De Bed and Breakfast is gelegen in een oude boerderij. Een boerderij met een prachtige uitstraling aan zowel de binnen- als aan de buitenkant. De kamers zien er dan ook zeer netjes uit.

  Bij deze Bed and Breakfast moet je de douche en wc met de andere gasten delen. Dit alles gaat echter op een gemoedelijke manier en levert dan ook geen problemen op. Voor het lekkere ontbijt kan je beneden naar de eetzaal.

  Als je met de auto komt, kan je gebruik maken van de gratis parkeergelegenheid. Daarnaast kan je ook nog een heerlijk drankje doen in de gezellige bar. Deze bar heeft een huiselijke sfeer; uitermate leuk en gezellig!

  Omgeving van het hotel

  Voor zowel wandel- als voor fietsliefhebbers heeft Bed and Breakfast Welgelegen een perfecte bestemming. In dit gebied van Friesland kan je namelijk prachtige natuurgebieden vinden. Ook kan je de gezellige stadjes Workum en Hindeloopen opzoeken.

  Faciliteiten B&B Welgelegen

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.