Hotel Tjongervallei

Marwei 14, 8508 RC Delfstrahuizen

Hotel Tjongervallei aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Tjongervallei

Hotel-Restaurant Tjongervallei ligt precies tussen het Tjeukemeer en de rivier de Tjonger in. Een zeer gevarieerd waterrijkgebied waar genoeg te doen is voor jong en oud.

Faciliteiten Hotel Tjongervallei

In het hotel variëren de kamers van 1 tot 4 persoonskamers. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche en bad,  een wc en er is gratis wifi-internet ter beschikking. Vaak geniet je vanuit je kamer over uitzicht op het water. Het hotel heeft een restaurant en het personeel serveert een ontbijt in de ochtend.

Auto’s of campers kunnen geparkeerd worden op het parkeerterrein of in de garage van het hotel.

Omgeving

De omgeving van Hotel-Restaurant Tjongervallei leent zich prima voor fiets- en wandelactiviteiten nabij de rivier de Tjonger en het Tjeukemeer. Wanneer je niet de mogelijkheid hebt om je eigen fiets mee te nemen, is er een te verkrijgen bij het hotel tegen een huurprijs. Ook zeilboten zijn te huur op de locatie.

De rivier De Tjonger loopt van zuidoost naar zuid-Friesland. In het verleden mondde de rivier uit in de Zuiderzee, nabij Kuinre in Overijssel. Nadat de afsluitdijk werd aangelegde veranderde dat doordat de monding werd afgesloten. Sindsdien komt het water ter afvoer via de spuisluizen in Harlingen en het Gemaal bij Stavoren.

Het Tjeukemeer is het grootste watergebied in de Friesland en redelijk ondiep. In het meer liggen drie eilanden de Tsjûkepolle, Marchjepolle en Ganzetippe.

Faciliteiten Hotel Tjongervallei

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Tjongervallei

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Tjongervallei in Delfstrahuizen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.