Hotel Pontsteiger

Pontsteiger 343, 1014 ZP Amsterdam

Hotel Pontsteiger aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Pontsteiger

Het Hotel Pontsteiger is een ongelofelijk sfeervol en warm ogend, maar tegelijkertijd ook zeer modern hotel. Je treft deze accommodatie aan op een afstand van slechts 3,1 kilometer van het Koninklijk Paleis van Amsterdam. Heel wat Nederlanders die graag een bezoek willen brengen aan hun hoofdstad maken de bewuste keuze om met de eigen auto naar dit hotel af te reizen. Geldt dat ook voor jou? Dan zal je kunnen vaststellen dat je gewoon je auto kan parkeren bij het hotel zelf. Ook dat is uiteraard alleen maar mooi meegenomen.

Faciliteiten en kamers van het Hotel Pontsteiger

Wanneer je wil verblijven in het Hotel Pontsteiger zal je kunnen vaststellen dat er in dit hotel verschillende soorten kamers zijn terug te vinden. Zo wordt er een onderscheid gemaakt tussen een standaard tweepersoonskamer en bijvoorbeeld een deluxe variant. Daarnaast tref je hier ook prachtige junior tweepersoonssuites aan die bestaan uit één of twee bedden. Wil je graag echt van de meest optimale luxe kunnen genieten? In dat geval is het ook nog altijd mogelijk om een verblijf in de suite van het hotel te boeken.

Alle kamers die deel uitmaken van dit viersterrenhotel beschikken over airconditioning en hebben uiteraard een eigen badkamer. Ook een flatscreen-televisie met kabelzenders is in elke kamer terug te vinden. Gasten die hier verblijven kunnen tot slot ook nog eens elke dag genieten van een stevig, continentaal ontbijt. In het volledige hotel is ook gratis draadloos internet beschikbaar.

Een centrale locatie voor een bezoek aan Amsterdam

Hotel Pontsteiger bevindt zich op een centrale locatie in Amsterdam. Dit betekent dat je, je nooit echt ver hoeft te verplaatsen wanneer je kennis wenst te maken met bepaalde bezienswaardigheden. Het populaire Anne Frank Huis is bijvoorbeeld terug te vinden op 3,5 kilometer van deze accommodatie. De populaire Bloemenmarkt is gelegen op 4 kilometer afstand. Voor reizigers die bijvoorbeeld vanuit Amsterdam met het vliegtuig nog naar een andere plaats in het buitenland willen vertrekken is het bovendien ook interessant om te weten dat de internationale luchthaven zich bevindt op 18 kilometer. Hoe dan ook kan er worden vastgesteld dat ook de locatie van dit hotel absoluut een belangrijke troef is.

Faciliteiten Hotel Pontsteiger

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Pontsteiger

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Pontsteiger in Amsterdam. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.