Eden Hotel Amsterdam

Amstel 144, 1017 AE Amsterdam

Eden Hotel Amsterdam aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Eden Hotel Amsterdam

Het Eden Hotel Amsterdam is ongetwijfeld één van de mooiste en tevens ook meest luxueuze hotels van heel Amsterdam. Deze accommodatie is terug te vinden in het hart van de stad en beschikt over kamers die zich kenmerken door warme kleuren en een gratis draadloze internetverbinding. Door de jaren heen, meer bepaald vanaf het jaar 1977 hebben de gebouwen waaruit het hotel bestaat een stevige renovatie ondergaan. Het resultaat van die inspanningen mag absoluut gezien worden. Wanneer je in deze accommodatie verblijft kan je dan ook als gast ongetwijfeld rekenen op de crème-de-la-crème van de Amsterdamse toeristische infrastructuur.

Faciliteiten en kamers van het Eden Hotel Amsterdam

Vanaf het jaar 1977 heeft het Eden Hotel Amsterdam er voor gekozen om haar gebouwen één voor één uit te breiden en met elkaar te verbinden. Dit heeft er voor gezorgd dat er een soort van labyrint is ontstaan bestaande uit verschillende gangen die naar de diverse kamers leiden. Bovendien kan er worden vastgesteld dat geen enkele kamer die deel uitmaakt van dit hotel precies dezelfde inrichting heeft.

Voor verschillende kamers die je in dit hotel aan kan treffen geldt dat ze je een prachtig uitzicht bieden op de karakteristieke grachten en ophaalbruggen en passerende boten. Alle kamers van deze accommodatie zijn uiteraard voorzien van hun eigen, private badkamer waarin gratis toiletartikelen zijn terug te vinden. Dit hotel beschikt over haar eigen ticketservice waardoor jouw ontdekkingstocht in Amsterdam al start aan de voordeur!

Op ontdekking in verrassend Amsterdam

Het Eden Hotel Amsterdam wil haar gasten over de hele lijn de best mogelijke toeristische ervaring aanbieden. Daarin is ze absoluut geslaagd. Niet alleen kan je tijdens een verblijf in deze accommodatie rekenen op wondermooie, comfortabele kamers, daarnaast is er ook nog de uitmuntende ligging waar dit hotel over beschikt. In minder dan 20 minuten tijd kan je wandelen naar het beroemde Rijksmuseum en het Van Gogh Museum. Op amper 400 meter van deze accommodatie is ook het Joods Historisch Museum terug te vinden.

Heel wat mensen die Amsterdam hebben bezocht hebben gesteld dat dit veruit hun meest favoriete buurt was om in te verblijven. Wil jij de volgende persoon zijn die de enorme veelzijdigheid van deze buurt aan de lijve kan ondervinden? Dan is een verblijf boeken in het Hotel Eden Amsterdam zonder twijfel de moeite waard!

Faciliteiten Eden Hotel Amsterdam

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Eden Hotel Amsterdam

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Eden Hotel Amsterdam in Amsterdam. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.