Hotel Aquamarijn Stieltjeskanaal

Feilings-Goarden 7, 26871 Papenburg

Hotel Aquamarijn Stieltjeskanaal aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Aquamarijn Stieltjeskanaal

Er zijn best wat interessante troeven aan te halen waar het Landhotel Aquamarijn over beschikt. In eerste instantie is er bijvoorbeeld haar ligging op slechts 8 kilometer van Emmen. Ook het voormalige Drentse woonadres van Vincent van Gogh is in de omgeving van deze accommodatie gelegen. Niet alleen de omgeving van deze accommodatie is interessant, dat geldt zeker ook voor de kamers waarin je hier verblijft. Een boeiende en bezienswaardige omgeving gecombineerd met een fijne kamer, dat is precies wat je kan verwachten wanneer je gaat verblijven in het Landhotel Aquamarijn!

Faciliteiten en kamers van Landhotel Aquamarijn

De kamers die deel uitmaken van het Landhotel Aquamarijn bevinden zich allen op de eerste verdieping van deze sfeervolle, Drentse boerderij. Alle kamers beschikken over hun eigen, unieke sfeer en inrichting. Als thema werd er voor gekozen om verschillende edelstenen als uitgangspunt te gebruiken. De kamers Amethyst en Robijn zijn bijvoorbeeld uitnodigende tweepersoonskamers terwijl de Smaragd een kamer is die kan worden bezet door vier personen. Alle kamers zijn voorzien van een wekkerradio, hebben een televisietoestel en een eigen bureau. Daarnaast is het zo dat alle kamers in dit hotel ook beschikken over een privé badkamer met douche en toilet.

De ontbijtruimte van dit hotel bevindt zich op de begane grond. Elke dag opnieuw geniet je hier als gast van een heerlijk ontbijt dat is bereid met typisch Drentse streekproducten. Wanneer het weer het toelaat kan je lekker buiten genieten op het riante terras van het hotel. Voor mensen die met de auto, motor of fiets naar het hotel afreizen is het interessant om te weten dat ze deze daar gratis kunnen parkeren tijdens hun verblijf. Bovendien is het zo dat alle gasten ook de beschikking krijgen over een gratis draadloze internetverbinding.

Vertier in de omgeving voor jong en oud

De omgeving van dit gezellige hotel biedt vertier voor zowel jong als oud. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een bezoek te brengen aan het dorp Stieltjeskanaal, maar het is eveneens mogelijk om het hoogveenreservaat Bargerveen te gaan bezoeken. Het landschap dat zich hier ontplooit biedt een interessante mix van moeras, heide, grasland en water. Let op, wanneer je één van de verschillende wandelroutes in deze omgeving gaat volgen is het wel aan te raden om altijd laarzen bij te hebben of te dragen. Rond het Bargerveen bevindt zich tot slot ook nog een 17,5 kilometer lange fietsroute die zeker ook de moeite waard is.

Faciliteiten Hotel Aquamarijn Stieltjeskanaal

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Aquamarijn Stieltjeskanaal

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Aquamarijn Stieltjeskanaal in Papenburg. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.