Hoevevoorde Hotel

Van Vredenburchweg 170, 2285 SE Rijswijk

Hoevevoorde Hotel aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hoevevoorde Hotel

Wil je overnachten in de buurt van Den Haag? Wil je ondertussen ook nog van relatief veel rust genieten? Dan biedt Hoevevoorde Hotel meer dan voldoende mogelijkheden. Dit hotel is gelegen in een bosrijke omgeving in het plaatsje Rijswijk. Dit plaatsje bevindt zich op korte afstand van Den Haag en is een prima uitvalsbasis. Vanuit Rijswijk kan je niet alleen genieten van Den Haag, maar ook van andere steden en van de bosrijke omgeving. Voor een weekendje weg óf een langere vakantie in eigen land biedt dit hotel in ieder geval meer dan voldoende mogelijkheden. Het hotel is ook nog eens op slechts 6 kilometer gelegen van Familiepark Drievliet. Een bezoek aan dit attractiepark kan je dus ook combineren met een verblijf in dit hotel!

Hotelkamers van Hoevevoorde Hotel

Het hotel is gevestigd in een prachtig en karakteristiek gebouw. Dit gebouw is gelegen op een landgoed en is omringd door prachtige bossen. Het hotel herbergt 22 verschillende kamers. Deze 22 kamers zijn onderverdeeld in 4 verschillende soorten kamers: een comfort kamer, een Luxe kamer, een Suite en een Bruidssuite. Alle kamers zijn van alle gemakken voorzien, maar met name de Bruidssuite is onwijs luxe te noemen. In de bruidssuite zijn onder meer een whirlpool, een big screen televisie en een balkon aanwezig.

In de andere kamers kom je overigens ook niks te kort. Alle kamers zijn behoorlijk ruim, hebben comfortabele bedden en hebben een privé badkamer.

Faciliteiten en omgeving van Hoevevoorde Hotel

Hoevevoorde Hotel heeft niet alleen 22 kamers, maar ook nog eens een eigen brasserie. In deze brasserie kan je heerlijk eten, borrelen en genieten van de prachtige omgeving. Ontbijten is eveneens mogelijk. Ook heeft het hotel eigen tennisbanen, verschillende vergadermogelijkheden en kan je via het hotel meer informatie verkrijgen over fiets- en wandelroutes in de buurt.

Het parkeren van de auto is gratis bij het hotel; ook heb je in het gehele hotel gratis Wifi verbinding.

Faciliteiten Hoevevoorde Hotel

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hoevevoorde Hotel

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hoevevoorde Hotel in Rijswijk. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.