Bastion Hotel Den Haag Rijswijk

Polakweg 12, 2288 GG Rijswijk

Bastion Hotel Den Haag Rijswijk aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Bastion Hotel Den Haag Rijswijk

Wil je graag het westen van ons land gaan verkennen? Spreekt het gebied rondom Den Haag en Scheveningen jou daarbij het meeste aan? Dan is het interessant om naar de plaats Rijswijk te kiezen. Qua ligging is deze plaats ideaal, terwijl de plaats ook gezellig te noemen is. Dat geldt ook voor het Bastion Hotel Den Haag Rijswijk; dit gastvrije en gezellige hotel vormt een prima uitvalsbasis tijdens een verblijf in het westen van ons land.

Faciliteiten van Bastion Hotel Den Haag Rijswijk

In en rondom dit hotel kom je eigenlijk niks te kort. Dat merk je al direct als je met jouw auto bij het hotel aankomt; je kunt jouw auto veilig (doch betaald) bij het hotel parkeren. Nadat je ingecheckt bent, kun je ook gratis gebruik maken van de Wifi.

De ochtend start je goed met dank aan het heerlijke ontbijtbuffet. Gedurende de dag kun je in de fitnessruimte even lekker trainen, terwijl je ook in de lounge kunt genieten van een lekker drankje. Daar leent de hotelbar zich perfect voor. De dag sluit je vervolgens weer in stijl af met een lekkere maaltijd in het à la carte restaurant. Voor een volledige dagbesteding hoef je dus in principe het hotel niet te verlaten!

Omgeving van het hotel

Het Bastion Hotel Den Haag Rijswijk ligt tussen de plaatsen Den Haag en Scheveningen in. Je kunt dus aan de ene kant de prachtige binnenstad van Den Haag verkennen, terwijl je aan de andere kant kunt genieten van de zon, zee en het strand in Scheveningen. Ook kun je in de plaats Rijswijk zelf van het gezellige centrum genieten. Hier vind je ook meerdere gebouwen uit vroegere tijd. Ook met een bezoek aan Delft weet je jouw dag op een leuke manier in te vullen; al met al kun je in de omgeving dus onwijs veel verschillende, leuke dingen doen.

Faciliteiten Bastion Hotel Den Haag Rijswijk

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Bastion Hotel Den Haag Rijswijk

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Bastion Hotel Den Haag Rijswijk in Rijswijk. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.