Herberg de Brabantse Kluis

Kloosterdreef 8 8, 5735 SJ Aarle-Rixtel

Herberg de Brabantse Kluis aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Herberg de Brabantse Kluis

De sfeervolle herberg De Brabantse Kluis was ooit een kloosterboerderij, vandaar de slogan: de Brabantse Kluis herbergt hemel & aarde! Je kunt hier terecht voor een weekendje weg in een mooie omgeving, maar ook voor een diner of een borrel op het terras. Ook zijn er mogelijkheden om en vergaderzaal te huren.

Er zijn activiteiten genoeg in de buurt, want je zit erg dichtbij het natuurgebied de Biezen, maar er ook bij de herberg zelf is er al zoveel te zien. De boerderij met melkkoeien, direct achter de herberg, geeft alles een heerlijk boers tintje. Ook kun je het klooster Heilig Bloed bezoeken, dat naast het hotel ligt. Het is een missieklooster, waar ongeveer 30 zusters wonen.

Faciliteiten en kamers

Herberg de Brabantse Kluis is een kleinschalig hotel wat bekend staat om zijn gastvrijheid. Je kunt kiezen tussen een standaard, comfort of luxe kamer, maar voor welke kamer je ook gaat, kun je zeker zijn van driesterrenkwaliteit! Alle kamers zijn tot in de puntjes verzorgd en hebben allemaal hun eigen, unieke bijzonderheden. Een mooi uitzicht of een muurschildering die je meer kan vertellen over de omgeving. Sowieso kijken de kamers allemaal uit op uitgestrekte landelijke vergezichten of op het oude klooster naast de boerderij. Een andere kamer biedt weer de bijzondere ervaring van het overnachten in een bedstee. De verschillen tussen de standaard, comfort en luxe kamer zit ‘m vooral in de ruimte in de kamer en de luxe van de badkamer.

Ontdek de omgeving

Herberg de Brabantse Kluis kan goed helpen met het organiseren van groepsactiviteiten in de buurt. Er kan gekozen worden tussen allerlei verschillende opties, die vooral in het teken staan van oudhollandse landelijke tradities. Ook zijn er uitjes te regelen die meer gericht zijn op kinderen.
Omdat het hotel zo dichtbij de Biezen ligt, is het ook een perfecte uitvalsbasis voor een weekend wandelen of fietsen. Daarnaast zijn er ook nog het klooster en de boerderij direct rondom de herberg, waardoor een verblijf bij de Brabantse Kluis zeker niet verveelt!

Faciliteiten Herberg de Brabantse Kluis

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Herberg de Brabantse Kluis

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Herberg de Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.