Bed and Breakfast In de Hei

Schaapsdijk 6, 5738 RR Mariahout

Bed and Breakfast In de Hei aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Bed and Breakfast In de Hei

In Nederland zijn we gezegend met meerdere prachtige natuurgebieden. We hebben onder meer prachtige duinen, maar ook de heidegebieden spreken tot de verbeelding. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze Bed and Breakfast gevestigd in de nabijheid van een hei. Om concreet te zijn: deze Bed and Breakfast is gevestigd in Mariahout. Dit kleine plaatsje ligt eigenlijk tussen Den Bosch en Eindhoven in. Om deze Bed and Breakfast heen liggen prachtige heiden, bossen en weilanden waar je heerlijk tot rust kunt komen. Wil je graag een gezellige stad bezoeken? Ook daarvoor is de ligging van Mariahout uiterst gunstig te noemen; eigenlijk alle steden in Noord-Brabant zijn prima aan te reizen.

Kamers van Bed and Breakfast In de Hei

In deze Bed and Breakfast zijn slechts 3 kamers te vinden. Deze kamers zijn echter luxe ingericht; je geniet van een balkon, een gezellige zithoek, een luxe badkamer, twee tv’s en gratis Wi-Fi. De kamers zijn onwijs fraai en luxe ingericht; je hebt echt het idee alsof je in een volstrekt andere wereld terecht gekomen bent. In de kamers voert prachtig hout de boventoon, waardoor je vanzelf tot rust gaat komen.

Bed and Breakfast In de Hei herbergt daarnaast ook nog een prachtige vergaderlocatie. Ook bij bedrijven en organisaties uit de omgeving is deze Bed and Breakfast in Mariahout daarom zeer geliefd.

Ontdek de omgeving


Na een heerlijk nacht slapen staat het ontbijt voor je volledig klaar. Het ontbijt wordt speciaal voor je klaargemaakt, waarbij je ook nog het tijdstip kunt behalen. Het ontbijt dient tussen 07.00 en 10.00 uur plaats te vinden en is tamelijk uitgebreid te noemen; een prima start van je dag!

Verder is het mogelijk om fietsen te huren, om te barbecueën, om te klootschieten en om een Alpaca wandeling in de buurt te maken. Deze arrangementen zijn te boeken bij deze Bed and Breakfast. Uiteraard kan je ook zelf op pad gaan; de prachtige landschappen én onwijs leuke steden bieden daar meer dan genoeg mogelijkheden voor!

Faciliteiten Bed and Breakfast In de Hei

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Bed and Breakfast In de Hei

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Bed and Breakfast In de Hei in Mariahout. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.