Hajé Waterlodge de Lepelaar-Aalscholver

Rijksweg A6 / Parkeerplaats de Lepelaar 4, 8218 PX Lelystad

Hajé Waterlodge de Lepelaar-Aalscholver aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hajé Waterlodge de Lepelaar-Aalscholver

Vanuit het 3-sterrenhotel heeft u een prachtig uitzicht op een mooi natuurgebied met water en bos. De ideale locatie voor de echte natuurliefhebbers. Het hotel is prima bereikbaar vanwege de ligging aan de A6. Bezoek natuurlijk het gezellige Lelystad.

Hotelkamers

Het hotel heeft 4 kamers, allen voorzien van televisie, telefoon en koffie en thee faciliteiten. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche en toilet. 2 van de 4 kamers hebben een veranda aan de waterzijde van het hotel. Het hotel heeft een eigen restaurant waar u geniet van een goed ontbijt, uitgebreide lunch en een heerlijk diner. Wilt u de dag afsluiten met een hapje en een drankje, dan kunt u aanschuiven in de bar van het hotel.

Omgeving van het hotel

In de omgeving zijn veel verschillende activiteiten. U kunt gaan wandelen en fietsen door de prachtige water en bosrijke omgeving. Maar u kunt ook gaan shoppen in Bataviastad. Bent u met uw kinderen weg, ga dan naar Aviodrome, hier kunt u laten zien hoe het is om piloot of stewardess te zijn.
Vlakbij vindt u het IJselmeer, waar u uitstekend van verschillende watersporten kunt genieten. Er is dus voor ieder wat wils.

Faciliteiten Hajé Waterlodge de Lepelaar-Aalscholver

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hajé Waterlodge de Lepelaar-Aalscholver

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hajé Waterlodge de Lepelaar-Aalscholver in Lelystad. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.