Gasthuis Pension Via Quidam

Pastoor Hagenstraat 2, 8171 AH Vaassen

Gasthuis Pension Via Quidam aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Gasthuis Pension Via Quidam

Gasthuis-Pension Via Quidam in Vaassen is een prachtige locatie waar je kunt slapen in een historisch gebouw. Ook is er de mogelijkheid om er een zaal te huren voor vergaderingen. Met een mooie grote tuin en de Veluwe om rond te wandelen is dit een prachtige plek voor natuurliefhebbers. Maar alleen al het gebouw van Via Quidam is zo mooi dat je er het verhaal achter wilt weten. Het is vroeger een zusterhuis geweest, waar nonnen woonden, en daarvan vind je nog allerlei sporen terug in de enorme kloostertuin en de prachtige glas-in-loodramen.

Kamers en faciliteiten

De kamers in deze bed & breakfast zijn verdeeld in twee types: de nonnenkamers, waar de nonnen sliepen toen het nog een zusterhuis was, en de luxere kamers. De eerste zijn op de begane grond en hebben gedeeld sanitair. De luxe kamers hebben een eigen badkamer en toilet. Beide varianten zijn simpel ingericht om vooral de nadruk te leggen op de bijzondere sfeer die in het gebouw hangt. Denk aan houten bedden en mooie, hoge ramen. Het ontbijt wordt geserveerd in de ruimte waar ook de nonnen vroeger samen aten. Daarnaast is er nog de grote kloostertuin die tot beschikking staat van de gasten; hier kun je bijvoorbeeld gaan liggen lezen in de schaduw van de kastanjebomen of luieren na een lange wandeling.

Ontdek de omgeving van Gasthuis Pension Via Quidam

De streek is vooral erg in trek vanwege de mooie wandel- en fietsroutes in de Veluwse landschappen. Er zijn via Gasthuis-Pension Via Quidam dan ook veel arrangementen te boeken die in het teken staan van de Veluwe. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wandelroute van een paar dagen waarin je alle mooiste plekjes van de Veluwe ziet. Ook staat wilde dieren kijken tussen de mogelijkheden. Bijzonder is ook het arrangement dat aanbiedt om in september burlende herten te gaan kijken. Een andere optie is de nabij gelegen spa bezoeken. Verder is het centrum van Vaassen op loopafstand, waar je ’s avonds een restaurant uit kunt kiezen of overdag doorheen kunt wandelen. Op de website van Gasthuis-Pension Via Quidam vind je bovendien allerlei tips voor bezienswaardigheden in de omgeving.

Faciliteiten Gasthuis Pension Via Quidam

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Gasthuis Pension Via Quidam

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Gasthuis Pension Via Quidam in Vaassen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.