Hotel de Doelen

Grote Markt 36, 9711 LV Groningen

Hotel de Doelen aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel de Doelen

Hotel de Doelen in Groningen is gevestigd in een historisch pand dat al zo’n 200 jaar geleden een herberg was en waarvan de muren uit de Middeleeuwen komen. Een interessante plek voor een verblijf tijdens een bezoek aan het verrassende Groningen. Bij het hotel zit Grand Café en terras de Drie Gezusters, waar gezellige middagen en avonden gespendeerd kunnen worden. Groningen is een stad die nog altijd bij veel mensen niet heel bekend is maar waar veel levendigheid te vinden is. Een leuke stad voor een paar daagjes weg. De elegante uitstraling van het pand van het hotel wordt ook binnen gereflecteerd in het klassieke, statige interieur. Een plek die beslist chique aanvoelt.

Kamers en faciliteiten

Het hotel heeft vier soorten kamers. De standaardkamer is er voor één persoon of twee personen, beide met groot, comfortabel bed en elegante badkamer. De kamers hebben televisie, douche, telefoon en wifi. De Deluxe kamer is ruimer en heeft een bad om fijn in te ontspannen. In de Superior Suite vind je daarnaast zelfs nog een sauna, voor ultiem relaxen. Het hotel heeft vele arrangementen voor uitjes, borrels en speciale activiteiten om er een extra speciaal verblijf van te maken. Bij de Drie Gezusters kun je terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner in een even zo prachtig interieur. Of verwen jezelf met een heerlijk driegangendiner.

De omgeving

Hotel de Doelen ligt aan de Grote Markt, hét bruisende stuk van Groningen stad. Het hotel kijkt uit op de Martinitoren met de mooie Martinikerk. In het centrum van Groningen zijn heel veel leuke winkels, musea, restaurants, terrasjes en andere stukjes gezelligheid te vinden. Groningen heeft een mooie botanische tuin en het interessante Groninger museum, waar moderne kunst en regionale geschiedenis te zien zijn in een uniek gebouw. Ook de prinsentuin is leuk om te bezoeken, evenals een van de markten die regelmatig plaatsvinden in de stad. Groningen stad is een levendig middelpunt in een rustige provincie.

Faciliteiten Hotel de Doelen

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel de Doelen

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel de Doelen in Groningen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.