Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer

Oranjeplaatweg 1, 4341 RX Arnemuiden

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer

Dit hotel is gebouwd aan het Veerse Meer en ligt in Arnemuiden. Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer is voorzien van veel luxe. Een van de meest bijzondere dingen is dat het hotel direct gelegen is aan het Veerse Meer waar het mogelijk is om watersporten te beoefenen. Voor het ideale vakantiegevoel in Nederland is dit hotel een uitstekende keuze.

Faciliteiten van het hotel

Fletcher Hotels heeft een behoorlijk uitgebreid aanbod van hotels. Bij al deze hotels hecht Fletcher Hotels veel waarde aan de inrichting van de kamers. Dat is dan ook terug te zien in de inrichting van dit hotel. In elke kamer vind je een flatscreen televisie terug, evenals een prachtige en grote badkamer. Als je geluk hebt, krijg je ook nog een kamer met een gezellig zithoekje.

In het hotel zelf kan je ’s avonds heerlijk dineren. Tot slot kan je ook nog gebruik maken van het terras, een fitnesscentrum, verschillende water(sport)faciliteiten, een bar en een gratis parkeerplaats.

Omgeving van het hotel

De omgeving van dit hotel van Fletcher Hotels wordt eigenlijk gedomineerd door Het Veerse Meer. Dit meer is werkelijk waar prachtig te noemen. Daarnaast biedt dit meer ook voldoende mogelijkheden voor het beoefenen van watersporten. Om het meer heen liggen ook prachtige gebieden; pak de wandelschoenen of de fiets en herken de prachtige omgeving.

Daarnaast ben je vanuit dit hotel ook zo in België. Vanaf het hotel ligt de mondaine badplaats Knokke-Heist op maar 36 kilometer afstand. Een ochtend vertoeven op en rondom het meer, een middag vertoeven in Knokke-Heist en de avond afsluiten met een diner in het restaurant van Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer. Dat klinkt als een prima dag!

Faciliteiten Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer in Arnemuiden. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.