Auberge de Campveerse Toren

Kaai 2, 4351 AA Veere

Auberge de Campveerse Toren aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Auberge de Campveerse Toren

Prachtig gelegen aan het Veerse meer in het gelijknamige plaatsje Veere in Zeeland, ligt de al ruim 500 jaar oude herberg Auberge de Campveerse Toren. De herberg met prachtig uitstekende toren, biedt kamers op verschillende locaties aan het meer. Je overnacht daar in één van de prachtige kamers in dezelfde herberg waar Willem van Oranje en Charlotte de Bourbon in 1575 trouwden.

Auberge de Campveerse Toren kamers

De in totaal 14 kamers bevinden zich in het hoofdgebouw of in één van de drie bijgebouwen. Alle kamers zijn uniek ingericht en beschikken over een zeer luxe badkamer met onder andere ligbad en gratis badartikelen. Veel kamers bieden uitzicht op het Verse meer.

Omgeving

Ook het restaurant mag er wezen. Het is prachtig klassiek ingericht met onder andere prachtige paarse stoelen. Het personeel serveert daar onder meer een brede selectie aan vis-en zeevruchten uit de streek. Ook hier is er weer sprake van uitzicht op het water. Het ontbijt wordt ook elke ochtend in het restaurant uitgeserveerd. 

De omgeving van Veere leent zich uitstekend voor het maken van fietstochten en wandelingen. Dicht bij het Auberge de Campveerse Toren liggen leuke winkels, interessante musea en er ligt een rondvaartboot de ‘Lady Blue’, waar je ook actief leert leren zeilen. Tochten kun je maken van mei tot september en deze duren een uur. Ze brengen je door de omliggende wateren. Bezoek verder leuke plaatsjes in de buurt zoals Vlissingen en Middelburg.

Faciliteiten Auberge de Campveerse Toren

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Auberge de Campveerse Toren

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Auberge de Campveerse Toren in Veere. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.