Auberge de Campveerse Toren

Kaai 2, 4351 AA, Veere

Auberge de Campveerse Toren aanbiedingen

    Stuur deze pagina naar een vriend of vriendin. Whatsapp Telegram Messenger

    Informatie over Auberge de Campveerse Toren

    Prachtig gelegen aan het Veerse meer in het gelijknamige plaatsje Veere in Zeeland, ligt de al ruim 500 jaar oude herberg Auberge de Campveerse Toren. De herberg met prachtig uitstekende toren, biedt kamers op verschillende locaties aan het meer. Je overnacht daar in één van de prachtige kamers in dezelfde herberg waar Willem van Oranje en Charlotte de Bourbon in 1575 trouwden.

    Auberge de Campveerse Toren kamers

    De in totaal 14 kamers bevinden zich in het hoofdgebouw of in één van de drie bijgebouwen. Alle kamers zijn uniek ingericht en beschikken over een zeer luxe badkamer met onder andere ligbad en gratis badartikelen. Veel kamers bieden uitzicht op het Verse meer.

    Omgeving

    Ook het restaurant mag er wezen. Het is prachtig klassiek ingericht met onder andere prachtige paarse stoelen. Het personeel serveert daar onder meer een brede selectie aan vis-en zeevruchten uit de streek. Ook hier is er weer sprake van uitzicht op het water. Het ontbijt wordt ook elke ochtend in het restaurant uitgeserveerd. 

    De omgeving van Veere leent zich uitstekend voor het maken van fietstochten en wandelingen. Dicht bij het Auberge de Campveerse Toren liggen leuke winkels, interessante musea en er ligt een rondvaartboot de ‘Lady Blue’, waar je ook actief leert leren zeilen. Tochten kun je maken van mei tot september en deze duren een uur. Ze brengen je door de omliggende wateren. Bezoek verder leuke plaatsjes in de buurt zoals Vlissingen en Middelburg.

    Faciliteiten Auberge de Campveerse Toren

    Wifi
    Fiets verhuur
    Parkeren
    Huisdieren
    24 uurs receptie
    Airconditioning
    Bar
    Bagage opslag
    Frisdrank automaat
    Lift
    Ontbijt
    Restaurant
    Schoenen poetsmachine
    Stomerij
    Vergaderzaal
    Wasserij
    Sauna
    Zwembad
    Zonnebank
    Fitness
    Kluis
    Zwembad binnen
    Zwembad buiten
    Auto opladen
    Golfbaan in de buurt
    Hotel rolstoelvriendelijk

    Volg ons op Facebook

    De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.