Essential by Dorint Remscheid

Jägerwald 4, 42897 Remscheid

Essential by Dorint Remscheid aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Essential by Dorint Remscheid

De Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen kan jaarlijks op de nodige toeristen vanuit ons land rekenen. Dit komt enerzijds door de diversiteit én de fraaiheid van deze deelstaat, maar ook door de ligging. Vanuit Nederland is het immers niet al te ver rijden naar deze deelstaat. Dat is ook het geval als je naar het Essential by Dorint Remscheid hotel afreist. Dit hotel is gelegen in het plaatsje Remscheid en ademt een en al rust uit. Je kunt in en rondom het hotel even uit de sleur van het leven komen en de accu weer opladen!

Faciliteiten van Essential by Dorint Remscheid

Dit 4-sterrenhotel heeft eigenlijk alle faciliteiten waar je maar naar op zoek kut zijn. Zo heeft het hotel een gezellige lobby waar je een drankje kunt doen, een hoogstaand restaurant en een binnenspeelplaats. Jouw kinderen kunnen zich heerlijk op de binnenspeelplaats vermaken, terwijl jij geniet van de lekkere temperaturen en het gezellige terras van dit hotel.

De dag start je sowieso goed dankzij het ontbijtbuffet dat door dit hotel aangeboden werd. In de avond kan je ook smaakvol dineren in het gezellige restaurant met de naam Olive Tree. Het gebruik van Wifi is volledig gratis, maar voor het parkeren van de auto dien je wel een bedrag per dag betalen.

Omgeving van het hotel

Het Essential by Dorint Remscheid is gelegen in de plaats Remscheid. Deze plaats staat bekend om de rust die hier heerst, maar ook om het Bergisches Land. Dit is de naam van een prachtig natuurgebied in Noordrijn-Westfalen, waar je onder meer prachtige wandelpaden kunt vinden. Voor het maken van onvergetelijke fiets- en wandeltochten ben je in deze omgeving absoluut aan het juiste adres. Ook een bezoek aan één van de omliggende dorpjes is aan te arden. Dat geldt overigens ook voor het dorpje Remscheid; hier vind je kleine steegjes, een gezellig centrum en prachtige gebouwen!

Faciliteiten Essential by Dorint Remscheid

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Essential by Dorint Remscheid

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Essential by Dorint Remscheid in Remscheid. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.