Best Western Waldhotel Eskeshof

Krummacherstraße 251, 42115 Wuppertal

Best Western Waldhotel Eskeshof aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Best Western Waldhotel Eskeshof

In het land van onze oosterburen vind je meerdere prachtige natuurgebieden terug; mede vanwege die natuurgebieden trekken relatief veel Nederlanders jaarlijks naar Duitsland toe voor een heerlijke vakantie. Zo kiezen relatief veel mensen voor een bezoek aan de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Dat heeft niet alleen met het prachtige landschap te maken, maar ook met de ligging. Deze deelstaat bevindt zich niet al te ver vanaf ons land en herbergt meerdere leuke steden, waaronder Wuppertal. Tijdens jouw bezoek aan Wuppertal is het zeker een goed idee om in het Best Western Waldhotel Eskeshof te verblijven!

Faciliteiten van Best Western Waldhotel Eskeshof

In dit leuke en gezellige hotel kom je eigenlijk niks tekort qua faciliteiten. Je kunt gratis gebruik maken van de Wifi en je kunt jouw auto gratis voor de deur van het hotel parkeren. De dag start ook goed met een heerlijk ontbijtbuffet, waarna je ’s avonds in datzelfde restaurant van een heerlijk diner kunt genieten. De dag sluit je goed af met een drankje in de gezellige bar van het hotel.

Verder heeft het hotel ook nog interessante faciliteiten voor kinderen; onder meer de speeltuin en het binnenzwembad zijn de meest opvallende faciliteiten. Ook heeft het Best Western Waldhotel Eskeshof nog een sauna; al met al dus véél prima faciliteiten!

Omgeving van het hotel

Het Best Western Waldhotel Eskeshof weet zich ook te onderscheiden door de sublieme ligging. Het hotel ligt namelijk niet in het centrum van Wuppertal, maar op ongeveer 5 kilometer afstand. Je geniet hierdoor van behoorlijk veel rust, maar je staat ook binnen enkele minuten in het gezellige centrum van Wuppertal. In de directe omgeving zijn nog meerdere leuke steden en dorpjes te vinden, terwijl je ook van de prachtige landschappen kunt genieten. Het maken van fiets-/wandeltochten is in deze omgeving dan ook zeer zeker aan te raden!

Faciliteiten Best Western Waldhotel Eskeshof

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Best Western Waldhotel Eskeshof

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Best Western Waldhotel Eskeshof in Wuppertal. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.