Bed and Breakfast Drentse Krent

Veeningen 29, 7924 PH Veeningen

Bed and Breakfast Drentse Krent aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Bed and Breakfast Drentse Krent

Deze gezellige Bed and Breakfast ligt in Zuidwolde in Drenthe, in een prachtig buitengebied tussen Meppel en Hoogeveen. Mevrouw Annemieke Bergsam runt deze Bed and Breakfast en is dus jouw host tijdens je overnachting. Laat je verwennen. De accommodatie is een boerderij en heeft een rieten dak.

Kamers en faciliteiten

De kamers in het verblijf zijn lekker ruim en kleurrijk ingericht, hebben een aparte keuken en mooie luxe badkamer. Er staan ook wat stoelen op je kamer en natuurlijk een prachtig groot bed. Je hebt vanuit je kamer mooi uitzicht op de weilanden of het bos. Er is gratis wifi beschikbaar en er staat een tv op je kamer. Twee kamers staan in een buitenverblijf.
Als gast bepaal je zelf wanneer je wenst te ontbijten. Daar hoort ook vers gebakken brood bij. Voor gasten die met de auto komen is het handig om te weten dat er gratis parkeergelegenheid bij de accommodatie.

Omgeving

Wandelen, fietsen, cultuur, culinair dineren of lekker luieren in de boomgaard bij je verblijf. Dat kan allemaal in deze gezellige omgeving. Nationaal park weerrieben-Wieden ligt op zo’n 15 kilometer afstand. En ook de historische stad Zwolle is goed te doen in een kleine 25 minuten rijden.

Faciliteiten Bed and Breakfast Drentse Krent

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Bed and Breakfast Drentse Krent

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Bed and Breakfast Drentse Krent in Veeningen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.