De Spaarbankhoeve

Hoogeveenseweg 5, 7931 TD Fluitenberg, Nederland

De Spaarbankhoeve aanbiedingen

  Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over De Spaarbankhoeve

  In de Drentse plaats Fluitenberg vind je een hotel dat daar in 1982 als theehuis is begonnen: de Spaarbankhoeve. Tegenwoordig is dit een hotel met een unieke, charmante uitstraling waar mensen van alle windrichtingen naartoe komen. Niet alleen voor een overnachting, lunch, of diner, maar ook voor het vieren van een jubileum of voor een huwelijk in een van de beschikbare zalen.

  Faciliteiten

  Tegenwoordig is de Spaarbankhoeve al lang niet meer zoals het in 1982 begonnen was. Na verschillende verbouwingen is het nu een prachtig hotel met 6 ruime kamers met uitzicht op het groen. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet en een eigen zithoek. Daarnaast is er ook nog een flatscreen-TV en gratis wifi mocht je een keer een avondje gezellig binnen willen blijven. Er is genoeg parkeergelegenheid bij het hotel, zodat je je daar in ieder geval niet druk om hoeft te maken.

  Eten en drinken

  Voor zowel ontbijt, lunch als diner kun je gewoon terecht bij de Spaarbankhoeve zelf. Het sfeervolle restaurant in het hotel worden elke dag uitgebreide maaltijden bereid met dagverse, seizoensgebonden ingrediënten en recepten. Een bonus van het restaurant is dat je zelfs hier uitkijkt op de groene tuin én het hertenkamp. In de zomer is het op het terras goed vertoeven met bijvoorbeeld een lekkere kop thee of een goede lunch. Daarnaast ligt Hoogeveen op tien minuten rijden van de Spaarbankhoeve, wat de opties voor een lekker diner natuurlijk nog verder uitbreidt.

  Omgeving

  Het is natuurlijk duidelijk dat de omgeving van de Spaarbankhoeve ontzettend groen en rustgevend is. Er zijn meerdere verschillende wandelroutes die je door het Spaarbankbos leiden of alle hoeken van het Dwingelderveld laten zien. Voor de sportieveling zijn er ook tennisbanen te vinden in de omgeving van de Spaarbankhoeve. Mocht je op een gegeven moment dan toch de mensen willen opzoeken, dan kun je met gemak naar Hoogeveen, Giethoorn of zelfs Dierenpark Emmen.

  Faciliteiten De Spaarbankhoeve

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.