De Spaarbankhoeve

Hoogeveenseweg 5, 7931 TD Fluitenberg

De Spaarbankhoeve aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over De Spaarbankhoeve

In de Drentse plaats Fluitenberg vind je een hotel dat daar in 1982 als theehuis is begonnen: de Spaarbankhoeve. Tegenwoordig is dit een hotel met een unieke, charmante uitstraling waar mensen van alle windrichtingen naartoe komen. Niet alleen voor een overnachting, lunch, of diner, maar ook voor het vieren van een jubileum of voor een huwelijk in een van de beschikbare zalen.

Faciliteiten

Tegenwoordig is de Spaarbankhoeve al lang niet meer zoals het in 1982 begonnen was. Na verschillende verbouwingen is het nu een prachtig hotel met 6 ruime kamers met uitzicht op het groen. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet en een eigen zithoek. Daarnaast is er ook nog een flatscreen-TV en gratis wifi mocht je een keer een avondje gezellig binnen willen blijven. Er is genoeg parkeergelegenheid bij het hotel, zodat je je daar in ieder geval niet druk om hoeft te maken.

Eten en drinken

Voor zowel ontbijt, lunch als diner kun je gewoon terecht bij de Spaarbankhoeve zelf. Het sfeervolle restaurant in het hotel worden elke dag uitgebreide maaltijden bereid met dagverse, seizoensgebonden ingrediënten en recepten. Een bonus van het restaurant is dat je zelfs hier uitkijkt op de groene tuin én het hertenkamp. In de zomer is het op het terras goed vertoeven met bijvoorbeeld een lekkere kop thee of een goede lunch. Daarnaast ligt Hoogeveen op tien minuten rijden van de Spaarbankhoeve, wat de opties voor een lekker diner natuurlijk nog verder uitbreidt.

Omgeving

Het is natuurlijk duidelijk dat de omgeving van de Spaarbankhoeve ontzettend groen en rustgevend is. Er zijn meerdere verschillende wandelroutes die je door het Spaarbankbos leiden of alle hoeken van het Dwingelderveld laten zien. Voor de sportieveling zijn er ook tennisbanen te vinden in de omgeving van de Spaarbankhoeve. Mocht je op een gegeven moment dan toch de mensen willen opzoeken, dan kun je met gemak naar Hoogeveen, Giethoorn of zelfs Dierenpark Emmen.

Faciliteiten De Spaarbankhoeve

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van De Spaarbankhoeve

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het De Spaarbankhoeve in Fluitenberg. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.