Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Koningstraat 7, 7315 HR Apeldoorn

Bilderberg Hotel De Keizerskroon aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Het 4-sterren Bilderberg Hotel de Keizerskroon ligt in Apeldoorn midden in de Veluwe en vlak naast Paleis het Loo. De locatie was tot eind jaren 60 het eigendom van Koningin Wilhelmina.

Faciliteiten Bilderberg Hotel De Keizerskroon

De keizerskroon kent ruim 90 hotelkamers in zes verschillende kamertypes. Op de hotelkamers heb je de beschikking tot gratis WiFi internet.

Wanneer je even een frisse duik wenst te nemen doe je dit in het verwarmde zwembad van het hotel. Daarna kun je lekker ontspannen in het Turkse stoombad. Of ga lekker sporten in de fitnessruimte. Genoeg keuze dus voor als je een dagje in het hotel wenst te verblijven.

Het hotel heeft kent een eigen restaurant, het Kingstreet restaurant. Je kunt bij Kingstreet ook terecht voor een lunch.

Omgeving

Natuurlijk is een bezoekje aan paleis het Loo zeker de moeite waard. Van boven op het dak kijk je neer op de prachtige tuinen van het paleis. Het paleis bevindt zich zoals gezegd naast het hotel.

Na een korte wandeling bevindt je je al in het centrum van Apeldoorn. Apeldoorn is een grote stad, maar het centrum straalt toch rust uit. Je kunt er op je gemak shoppen uitgaan of even neerstrijken in één van de stadsparken die het centrum rijk is.

Een dagje naar de Apenheul blijft altijd een populaire bezienswaardigheid voor gezinnen. Kinderen komen daar helemaal aan hun trekken. Verder ligt op gepaste afstand het Kröller-Müller museum, waar je een uitgebreide collectie van de meesterstukken  van Vincent van Gogh in je op laat nemen. Maar naast van Gogh zijn er meerdere meesters wiens werken te bezichtigen zijn, denk bijvoorbeeld aan de werken van Pablo Picasso en Piet Mondriaan.

Faciliteiten Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.