Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Koningstraat 7, 7315 HR Apeldoorn, Nederland

Bilderberg Hotel De Keizerskroon aanbiedingen

  Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over Bilderberg Hotel De Keizerskroon

  Het 4-sterren Bilderberg Hotel de Keizerskroon ligt in Apeldoorn midden in de Veluwe en vlak naast Paleis het Loo. De locatie was tot eind jaren 60 het eigendom van Koningin Wilhelmina.

  Faciliteiten Bilderberg Hotel De Keizerskroon

  De keizerskroon kent ruim 90 hotelkamers in zes verschillende kamertypes. Op de hotelkamers heb je de beschikking tot gratis WiFi internet.

  Wanneer je even een frisse duik wenst te nemen doe je dit in het verwarmde zwembad van het hotel. Daarna kun je lekker ontspannen in het Turkse stoombad. Of ga lekker sporten in de fitnessruimte. Genoeg keuze dus voor als je een dagje in het hotel wenst te verblijven.

  Het hotel heeft kent een eigen restaurant, het Kingstreet restaurant. Je kunt bij Kingstreet ook terecht voor een lunch.

  Omgeving

  Natuurlijk is een bezoekje aan paleis het Loo zeker de moeite waard. Van boven op het dak kijk je neer op de prachtige tuinen van het paleis. Het paleis bevindt zich zoals gezegd naast het hotel.

  Na een korte wandeling bevindt je je al in het centrum van Apeldoorn. Apeldoorn is een grote stad, maar het centrum straalt toch rust uit. Je kunt er op je gemak shoppen uitgaan of even neerstrijken in één van de stadsparken die het centrum rijk is.

  Een dagje naar de Apenheul blijft altijd een populaire bezienswaardigheid voor gezinnen. Kinderen komen daar helemaal aan hun trekken. Verder ligt op gepaste afstand het Kröller-Müller museum, waar je een uitgebreide collectie van de meesterstukken  van Vincent van Gogh in je op laat nemen. Maar naast van Gogh zijn er meerdere meesters wiens werken te bezichtigen zijn, denk bijvoorbeeld aan de werken van Pablo Picasso en Piet Mondriaan.

  Faciliteiten Bilderberg Hotel De Keizerskroon

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.