Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo

Loolaan 556, 7315 AG Apeldoorn

Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo

Lijkt het jou heerlijk om tot rust te komen in eigen land? Vind je het daarbij wel prettig als je in de directe omgeving een leuke stad kan bezoeken? Dan is het Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo voor jou op het lijf geschreven. Dit prachtige en luxe 4-sterren hotel bevindt zich namelijk in het prachtige Veluwegebied, waardoor je de gehele dag van de sublieme natuur kunt genieten. Wil je graag van het stadse leven genieten? De stad Apeldoorn bevindt zich op zeer korte afstand, waardoor je eigenlijk elke dag een super leuke invulling kunt gaan geven.

Faciliteiten van Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo

Als je met jouw auto naar dit hotel toe gaat, kan je jouw auto veilig bij het hotel parkeren. Voor deze parkeergelegenheid dien je wel te betalen; dat geldt overigens niet voor het gebruik maken van de Wifi verbinding. In zowel jouw hotelkamer als in de andere ruimtes van het hotel kan je gratis gebruik maken van deze verbinding.

Heb je van een heerlijke nachtrust genoten? Dan geniet je in de ochtend van een heerlijk ontbijt. Je kunt vervolgens jouw dag op de gewenste manier invullen, waarbij je ook gebruik kunt maken van het zonneterras, de bar en het binnenzwembad. De dag sluit je perfect af met een heerlijk diner in het restaurant van het Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo.

Omgeving van het hotel

Op slechts 1,5 kilometer afstand van dit hotel vind je de prachtige binnenstad van Apeldoorn. In deze stad kan je heerlijk shoppen, kan je historische gebouwen kijken of kan je van een gezellig terrasje genieten. Aan de andere kant van het hotel is de prachtige natuur van de Veluwe te vinden, terwijl je ook een bezoekje kunt brengen aan Paleis Het Loo; daar komt uiteraard ook de naam van dit hotel vandaan!

Faciliteiten Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo in Apeldoorn. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.