Winzerhotel zum Moselstrand

Moselstraße 20, 56820 Briedern

Winzerhotel zum Moselstrand aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Winzerhotel zum Moselstrand

Heb je altijd al eens de omgeving rondom de Moezel willen verkennen? Dan biedt dit hotel daar de uitgewezen uitvalsbasis voor; het Winzerhotel zum Moselstrand is namelijk direct aan de Moezel gelegen en ligt ook vlakbij grote steden, zoals Koblenz en Trier. In de directe omgeving van dit gezellige hotel vind je echter ook fraaie natuurgebieden terug. Juist datgene waar de regio van de Moezel zo bekend om staat. Tijdens een verblijf in dit hotel kan je daar optimaal van genieten!

Faciliteiten van Winzerhotel zum Moselstrand

Dit 3-sterrenhotel is direct aan de Moezel gelegen en biedt 10 hotelkamers aan. Vanuit sommige hotelkamers heb je een fraai uitzicht over de Moezel. Feit is dat alle hotelkamers in ieder geval van alle gemakken voorzien zijn. Doordat het hotel niet al te groot is, proef je direct bij binnenkomst de gemoedelijke sfeer. Bij de receptie kan je een fiets huren, waarna je ’s avonds in het restaurant van een typisch Duits diner kunt genieten. In dit restaurant kan je ook van een heerlijk ontbijt genieten. Mocht het warm zijn, kan je ook plaatsnemen op het terras van het dit hotel. In de speeltuin is het heerlijk voor kinderen om even te spelen. Verder is het gebruik maken van de Wifi en het parkeren van de auto volledig kosteloos.

Omgeving van het hotel

Het Winzerhotel zum Moselstrand is gelegen in het pittoreske dorpje Briedern. Dit dorpje is leuk om eens door heen te lopen, maar kan niet tippen aan de gezellige steden Koblenz en Trier. Voor de liefhebbers van fraaie steden is een bezoek aan beide steden zeer aan te raden. Geniet je meer van de natuur? Dan kan je een rondvaart over de Moezel maken of kan je één van de vele fiets- of wandeltochten door dit gebied gaan volgen. Je geniet hierbij van prachtige uitzichten over de Moezel en bijbehorende wijngaarden!

Faciliteiten Winzerhotel zum Moselstrand

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Winzerhotel zum Moselstrand

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Winzerhotel zum Moselstrand in Briedern. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.