Ellenzer Goldbäumchen

Moselweinstraße 17, 56821 Ellenz-Poltersdorf

Ellenzer Goldbäumchen aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Ellenzer Goldbäumchen

Voor een heerlijk weekendje weg hoef je niet ver te reizen. Ook als je van een lekkere vakantie wilt genieten, vind je hier in het land van onze oosterburen meer dan voldoende mogelijkheden voor. Wat te denken van het Moezelgebied? In dit gebied vind je niet alleen de rivier de Moezel, maar ook indrukwekkende wijngaarden, rust, gezelligheid en verschillende (oude/gezellige) dorpjes. Eén van die dorpjes is Ellenz-Poltersdorf. In het centrum van dit dorpje vind je Hotel Goldbäumchen terug. Een hotel met 57 hotelkamers, meerdere leuke faciliteiten en bovenal een prachtige ligging. Vanaf dit hotel bevindt bijvoorbeeld Cochem zich op 9 kilometer afstand, terwijl de Moezel pal naast het hotel te vinden is.

Faciliteiten van Hotel Goldbäumchen

Zodra je dit hotel ziet staan, voel je direct dat je in Duitsland bent. Het hotel heeft namelijk een karakteristieke Duitse uitstraling, waarbij onder meer de houten gevels direct opvallen. Het hotel ziet er niet alleen van de buitenkant prachtig uit, maar ook aan de binnenkant. In het hotel is bovendien een heerlijk restaurant te vinden, waar je voor zowel het ontbijt als voor het diner terecht kunt.

Ook heeft het hotel een biertuin, een gezellige bar en een panorama terras. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht, terwijl je van een lekker drankje geniet. Het gebruik maken van Wifi én het parkeren van de auto is volledig kosteloos.

Omgeving van het hotel

Zet één stap buiten het hotel en je kunt direct allerlei kanten op. Je kunt de gezellige stad Cochem bezoeken, je kunt het historische dorpje Ellenz-Poltersdorf verkennen of je kunt de vrije natuur intrekken. Dat je in de directe omgeving prachtige natuurgebieden kunt vinden, staat buiten kijf. Immense wijngaarden, heuvelachtige landschappen en de rivier de Moezel voeren hier de boventoon. Al met al is de omgeving rondom Hotel Goldbäumchen prachtig en indrukwekkend te noemen.

Faciliteiten Ellenzer Goldbäumchen

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Ellenzer Goldbäumchen

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Ellenzer Goldbäumchen in Ellenz-Poltersdorf. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.