Haus Hohenzollern en Haus Ambiente

Kurfürstenstraße 74, 56864 Bad Bertrich

Haus Hohenzollern en Haus Ambiente aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Haus Hohenzollern en Haus Ambiente

In het Duitse kuuroord Bad Bertrich kan je volledig tot rust komen. Dat is niet alleen te danken aan de rust die in dit stadje hangt, maar ook aan het prachtige Eifel gebied. Gelegen midden in de bosrijke landschappen van de Eifel vormt dit plaatsje een ideale uitvalsbasis voor het maken van verschillende fiets- en wandeltochten. Mocht je ultiem van een verblijf in Bad Bertrich willen genieten, is een verblijf in Haus Hohenzollern en Haus Ambiente aan te raden. Dit hotel is gevestigd in een keizerlijk pand stammende uit de 20e eeuw. In dit hotel kom je ook volledig tot rust en geniet je van het mooie leven!

Faciliteiten van Haus Hohenzollern en Haus Ambiente

Op het moment dat je bij dit hotel arriveert, kan je jouw auto direct veilig en gratis voor het hotel parkeren. Je wordt vervolgens bij de receptie door de Nederlandse eigenaresse geholpen, waarna je direct toegang tot jouw kamer krijgt. In de avond kan je van een heerlijk diner in het restaurant genieten, terwijl ’s ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar staat. Verder geniet je in het hotel van een gezellige bar en kan je – indien gewenst – gebruik maken van een zwembad in een nabijgelegen pand. Het hotel heeft verder de beschikking over een tuin (heerlijk!), je kunt fietsen huren via het hotel en je kunt gratis gebruik van de Wifi maken.

Omgeving van het hotel

In de nabije omgeving van Bad Bertrich vind je prachtige natuurgebieden terug. Dat is niet geheel verwonderlijk, aangezien dit plaatsje gelegen is in de Eifel. In dit natuurgebied vind je onder meer prachtige vergezichten, indrukwekkende fiets- en wandeltochten en héél veel rust terug. Om volledig tot rust te komen, biedt het plaatsje Bad Bertrich dus ook voldoende mogelijkheden; een bezoek aan het wellness-centrum in de buurt met de naam Vulkaneifel Therme is zeker aan te raden!

Faciliteiten Haus Hohenzollern en Haus Ambiente

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Haus Hohenzollern en Haus Ambiente

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Haus Hohenzollern en Haus Ambiente in Bad Bertrich. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.