Landgoed De Holtweijde

Spiekweg 7, 7635 LP Lattrop

Landgoed De Holtweijde aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Landgoed De Holtweijde

Landgoed De Holtweijde Lattrop is een wondermooie plek gelegen in het landelijke Twente. Het landgoed ligt ver van alle doorgaande snelwegen, en het eerste wat je opvalt als je de oprijlaan van het 13 hectare grote landgoed oprijdt is de rust en de stilte. Je hoort alleen de vogels fluiten.

Het landgoed biedt ook een prachtige omgeving voor een bruiloft of een andere feestelijke gebeurtenis. Zoals hun motto zegt: “Wij verzorgen een gebeurtenis om nog lang over na te praten”.

De faciliteiten van het hotel

Je kunt kiezen voor een kamer in het hotel, of een landhuis suite.

De kamers zijn luxueus ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is een internetaansluiting, je hebt beschikking over een kluisje, telefoon, en een televisie. De kamers hebben een minibar met frisdranken, wijn, bier, nootjes, chips en chocolade. Ook kun je er in alle rust een kopje koffie of thee zetten en ervan genieten in jouw eigen riante zithoek of het terras of balkon met een spectaculair uitzicht op het uitgestrekte landgoed. De kamers hebben een badkamer met toilet, ligbad en een douche. Je vindt er badslippers, comfortabele kamerjassen en luxe bad- en verzorgingsproducten waar je gebruik van kunt maken.

De landhuis suites vind je in één van de landhuizen die het landgoed rijk is, en de suites zijn voorzien van dezelfde luxe voorzieningen als de kamers in het hotel.

Het landgoed De Holtweijde is niet alleen een bijzondere plek om te overnachten, je vindt er ook verschillende faciliteiten om te kunnen ontspannen, zoals een wellness center en een 20 meter lang zwembad met bubbelbad en een waterval fontein. Voor wat actievers kun je een balletje slaan op de tennisbaan of op de golfbaan en er is een fitness studio.

Omgeving

Niet alleen het landgoed zelf biedt een hoop recreatiemogelijkheden. Ook in de omgeving valt er genoeg te beleven. De vele wandel- en fietsroutes brengen je onder andere naar de historische stad Ootmarsum of het natuurgebied het Springendal. Het plaatsje Lattrop ligt vlakbij de Duitse grens, waardoor een bezoek aan onze oosterburen ook tot de mogelijkheden behoort.

Faciliteiten Landgoed De Holtweijde

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Landgoed De Holtweijde

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Landgoed De Holtweijde in Lattrop. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.