Fletcher Stadshotel Den Haag

Laan van Meerdervoort 108, 2517 AS Den Haag

Fletcher Stadshotel Den Haag aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Fletcher Stadshotel Den Haag

Het Fletcher Stadshotel Den Haag is een prima keuze als je wilt ontdekken wat de Hofstad allemaal te bieden heeft, of als je voor werk in de stad moet zijn. Dit gastvrije hotel ligt aan de rand van de binnenstad. Alle bezienswaardigheden en attracties evenals het strand van Scheveningen liggen binnen handbereik. Het openbaar vervoer stopt voor de deur en brengt je in een oogwenk naar Centraal Station of Station Hollands Spoor. Kortom, een ideale accommodatie voor een stedentripje!

Fletcher Stadshotel Den Haag faciliteiten

Het hotel telt 47 kamers die allen voorzien zijn van een eigen badkamer met ligbad en douche, een wastafel met föhn en een toilet. Er staan twee eenpersoonsbedden en er is een zithoekje waar je in alle rust kunt genieten van een warm drankje dat je zet met de koffie- en thee voorzieningen op de kamer. Er is ook een flatscreen televisie met filmkanalen, een kluisje en gratis WiFi op de kamers. Voor een speciale gelegenheid kun je als verrassing champagne of bloemen op de kamer laten plaatsen.

Tussen 7.00uur en 10.00uur wordt het ontbijt geserveerd, in het weekend kun je iets uitslapen en staat het ontbijt tussen 8.0uur en 10.30uur voor je klaar. Ook kun je een lunchpakketje bestellen voor als je op pad gaat. Je kunt helaas niet lunchen of dineren in het hotel, maar in Den Haag zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om heerlijk te dineren. Je kunt wel in de lounge borrelhapjes en drankjes bestellen.

Omgeving

Je kunt bij het hotel een fiets huren waarmee je binnen 20 minute op het strand van Scheveningen staat. Het hotel ligt op loopafstand van de binnenstad waar je tal van bezienswaardigheden, musea en winkels vindt. Ga bijvoorbeeld naar het Mauritshuis om een echte Vermeer te bewonderen. Breng een bezoek aan het Escher Museum. Of als je het echte Den Haag wilt ervaren breng je een bezoek aan de Haagse Markt.

Faciliteiten Fletcher Stadshotel Den Haag

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Fletcher Stadshotel Den Haag

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Fletcher Stadshotel Den Haag in Den Haag. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.