The Student Hotel The Hague

Hoefkade 9, 2526 BN Den Haag

The Student Hotel The Hague aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over The Student Hotel The Hague

Er zijn in Den Haag ongelofelijk veel uitnodigende, hippe hotels terug te vinden. Eén van deze hotels luistert naar de naam ‘The Student Hotel The Hague’. Voor dit hotel geldt dat ze zoals de naam reeds laat vermoeden over een inrichting beschikt die vooral jonge(re) reizigers of toeristen die jong zijn van geest zullen weten te bekoren. In heel wat verschillende opzichten is dit een hotel zoals je er geen twee gelijke terug zal vinden in Den Haag. Ben jij echter voor jouw vakantie in deze stad op zoek naar een fijne, jeugdige accommodatie om in te verblijven? Dan zal je kunnen vaststellen dat dit voor jou misschien wel één van de beste of zelfs het beste hotel is van Den Haag.

Faciliteiten en kamers van The Student Hotel The Hague

Wil jij graag ook verblijven in het The Student Hotel The Hague? Dan zal je kunnen vaststellen dat je in verschillende soorten kamers kan verblijven. Allereerst is er natuurlijk gewoon de standaard tweepersoonskamer. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het namelijk ook mogelijk om een verblijf te boeken in een executive kamer met queensize bed en wat ook te denken van een deluxe studio? Al deze verschillende kamers beschikken over een comfortabele inrichting en zorgen er voor dat je, je hier helemaal thuis zal voelen.

Dit hotel laat je niet alleen een keuze maken uit een aantal verschillende kamers, bovendien zal je ook kunnen vaststellen dat het met de faciliteiten eveneens helemaal goed zit. Zo kan je hier niet alleen rekenen op een 24-uursreceptie, daarnaast is er ook een zeer uitnodigende bar terug te vinden. Verder is er ook een recreatieruimte aanwezig, zijn er wasfaciliteiten waar je gebruik van kan maken en is er een verkoopautomaat in het hotel terug te vinden.

Een prima locatie voor een bezoek aan Den Haag

Omdat dit hotel doorgaans wordt geboekt door studenten spreekt het voor zich dat een vlotte verbinding met het openbaar vervoer een absolute must is. Aan deze eis wordt ook zonder probleem tegemoet gekomen. Het centraal station van Den Haag bevindt zich dan ook op slechts 2,3 kilometer afstand. Kom je toch met de eigen auto naar dit hotel? Ook dat is geen probleem. Er is namelijk aan de overkant een privéparkeerterrein terug te vinden. De zogenaamde Madurodam tref je overigens aan op amper 5 kilometer van dit hotel. Het mag dus duidelijk zijn, ook de ligging van deze accommodatie biedt je alleen maar voordelen.

Faciliteiten The Student Hotel The Hague

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van The Student Hotel The Hague

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het The Student Hotel The Hague in Den Haag. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.